Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De 3 leukste waterparken in de Algarve

Ga je wel eens met de kinderen op vakantie in de Algarve? Of lijkt het idee je wat en vraag je je af of er iets te doen is in de buurt? Dan heb ik een leuke suggestie voor je! In de Algarve liggen namelijk een aantal toffe waterparken voor uren speelplezier voor je kinderen én voor jou. Ik heb er drie voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de drie mooiste, grootste en gaafste waterparken in de Algarve.

Bal drijft in zwembad - Waterparken in de Algarve via Kids-Campings.com

Foto van Raphaël Biscaldi via Pixabay

Aqualand

Dicht in de buurt van het stadje Alcantarilha ligt Aqualand. Dit waterpark heeft in totaal elf gave waterattracties om uit te proberen. Dobber rustig rond over de Congo River, roetsj van de glijbaan in Hydra of ga zo snel als je kan van de Kamikaze. Of je nou houdt van een adrenaline kick, een wedstrijdje tegen vrienden of juist relaxt wilt drijven, er is altijd een passende attractie.

Aquashow

Het ontzettend grote waterpark Aquashow ligt dichtbij de badplaats Quarteira. Vergaap je aan de 22 (!) attracties op het park. Waterglijbanen vind je er in alle soorten, kleuren en maten. Als nieuwe aanwinst wordt er nu ook druk gebouwd aan een indoor waterpark op het terrein.

Er staan meer dan alleen waterattracties in Aquashow. Er zijn bijvoorbeeld ook twee achtbanen, een rondrijdend treintje en andere attracties. Leuk voor de afwisseling!

Leukste waterparken Algarve

Foto: JVR X 88 via Unsplash

Slide & Splash

Dichtbij de stad Lagoa vind je het mega waterpark Slide & Splash. Hier staan wel zeventien attracties! Grote, kleine, gekleurde, zwarte, snelle en slome glijbanen, je kan het zo gek niet bedenken. De Black Hole glijbaan is helemaal donker vanbinnen… Je ziet dus geen hand voor ogen terwijl je in de glijbaan zit. En de Tornado gaat sneller dan je je ooit kon voorstellen! Durf jij overal in?

Hou jij ook zo van waterparken in de Algarve? Laat ons weten wat jouw favoriet is!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com