Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x campings met Lenny Club

Lenny de Vos is erg populair bij kleine kinderen. En dat is niet gek! Dansen en spelen zijn Lenny zijn favoriete activiteiten. Ik weet zeker dat ook jouw kinderen van Lenny de Vos gaan houden. Of misschien zijn jullie zelfs al eens op een camping geweest waar Lenny aanwezig was en hebben jouw kids het nog steeds over deze mascotte. In beide gevallen is het een idee om met me mee te lezen, want ik vertel je over drie campings met Lenny Club.

Kindvriendelijk kamperen op Château le Verdoyer

Eén van de campings met Lenny Club is Château le Verdoyer. Deze kindvriendelijke camping is gelegen in één van de mooiste regio’s van Frankrijk, namelijk Perigord Vert in de Dordogne. De omgeving biedt rust door al het groen en je vindt ook nog eens een prachtige kasteel in het park op het terrein. Voor de leukste uitstapjes, verlaat je de camping eventjes om de gezellige typische Franse dorpjes te bezoeken.

Voor de kinderen zijn er op Château le Verdoyer de leukste activiteiten. Natuurlijk staat Lenny de Vos klaar om de kids op te vangen voor een middagje. Maar naast Lenny Club vind je hier genoeg zwembaden om een duik in te nemen.

Le Coin Tranquille

Eén van de gezelligste campings met Lenny Club is Le Coin Tranquille! De allerkleinsten van het gezin kunnen dagelijks naar de miniclub en meedansen in de minidisco. Natuurlijk danst en speelt Lenny de Vos hier ook maar al te graag met de kinderen. Daarnaast is er sinds 2018 een nieuw zwembadparadijs op de camping geopend. Ik weet zeker dat dit voor urenlange waterpret gaat zorgen.

Naast de leuke activiteiten op de camping is de omgeving natuurlijk ook een pré om te bezoeken. Houden de kinderen (en misschien stiekem jij zelf ook wel) van hoge achtbanen en attracties? Goed nieuws voor jou! Walibi Rhônes-Alpes is maar tien minuutjes rijden vanuit de camping. Een echte aanrader, naar mijn mening.

Lenny Club - Le Coin Tranquille

Lac du Lit du Roi

Gelegen aan een meer met een prachtig uitzicht over de Alpen ligt de laatste Lenny camping van dit lijstje: Lac du Lit du Roi. In de zomer kunnen de kinderen genieten tijdens de vele sporttoernooien en spellen, georganiseerd door het Nederlandse animatieteam. Ook hier staat Lenny klaar om grote glimlachen op de gezichten van de kinderen tevoorschijn te toveren. En willen jullie sportieve activiteiten ondernemen? Dan kun je vanuit de camping makkelijk het strand en het meer op waar je kun kajakken en waterfietsen.

Met een ligging in de Franse Alpen, kun je dagelijks mooie wandelingen maken door de bergen. Hier ontspan je en geniet je van het mooie uitzicht. Houd je veel van wijn? Dan zijn de wijnboeren en het wijnmuseum echt een must om te bezoeken!

Stem op Lenny!

Wist je dat Lenny de Vos dit jaar kans maakt op de Mascotte van het jaar Award? Deze award wordt uitgereikt door Kids Vakantiegids en wij hopen natuurlijk van harte dat Lenny in de prijzen valt. Zijn jouw kids al fan van Lenny? Stem dan zeker even op deze grote kindervriend.

Naast deze drie top campings hebben wij nog meer Lenny campings. Klik hier voor het totale aanbod! 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com