Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x kindvriendelijke campings in Spanje

Spanje is een heerlijke vakantiebestemming. Met een combinatie van zon, zandstrand, lekker eten en mooie campings kan het ook niet misgaan natuurlijk. Als je het niet erg vindt om ruim 1300 kilometer te rijden, is Spanje ook met kinderen een aanrader! Zeker als je voor een van deze drie kindvriendelijke campings kiest.

Camping Cala Gogo, Playa d’Aro

Hou je wel van een beetje vertier? Dan is Playa d’Aro zeker iets voor jou! In dit toeristische stadje is altijd veel te doen voor jong en oud en de zandstranden zijn ideaal voor kinderen. In Platja d’Aro vind je meerdere campings, maar een uitschieter is Cala Gogo. De camping ligt tegen een heuvel en biedt een prachtig uitzicht op de baai van Palamós (leuk voor een uitstapje trouwens). Onderaan de camping ligt een zandstrandje. Omdat het, zeker met kinderen, best een klim is, rijdt een treintje de campinggasten van en naar het strand. Geen zin in zand en zout? Neem je kinderen dan mee naar het zwembad mét glijbanen! Natuurlijk is er op deze camping een animatieteam aanwezig dat zorgt dat het de jonge campinggasten aan niets ontbreekt.

Cala Gogo

Camping Mas Patoxas, Pals

Een speeltuin, twee zwembaden en een uitgebreid animatieprogramma. Voor kinderen is camping Mas Patoxas een vette aanrader. En alle ouders weten: kinderen blij, ouders blij. Het zwemgedeelte bestaat uit een groot bad (met coole glijbaan) en een kleiner kinderbad. De kleintjes kunnen zich lekker uitleven in de speeltuin met groot klimrek. Voor de wat oudere kids is er uiteraard een tafeltennistafels, de ontmoetingsplek voor de wat oudere kinderen! Het strand is dichtbij, maar niet op loopafstand. Daarom kan je gebruik maken van de pendelservice van Mas Patoxas. Neem je kinderen ook eens mee naar het oude stadje Pals dat op een heuvel ligt. Dit middeleeuwse plaatsje spreekt bij de meeste kids zeker tot de verbeelding.

Camping Mas Patoxas

Camping Riu, Sant Pere Pescador

Niet ver over de Frans-Spaanse grens vind je het plaatsje Sant Pere Pescador. Voor een klein dorp zijn hier behoorlijk wat campings te vinden, bijvoorbeeld camping Riu. Als er iets is waarom je naar Sant Pere Pescador moet gaan is het wel het fantastisch brede zandstrand met uitzicht op de baai van Roses. Zeker weten dat kinderen het hier enorm naar hun zin hebben. Camping Riu ligt op anderhalve kilometer van het strand. Hou je niet van massale campings? Dan ben je hier aan het goede adres. Riu is een kleinschalige familiecamping met veel aandacht voor kinderen. Ze kunnen hier sporten en zich vermaken in de speeltuin. Verder heeft Riu een mooi zwembad met glijbaan en een apart kinderbad met kleurrijke speeltoestellen.

Camping Riu

Heb jij wel eens met kinderen in Spanje gekampeerd?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Twitter


Blogcategorieën

Kids-Campings.com