Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x te gekke winterplekken bij RCN

De leukste maand van het jaar komt steeds dichterbij. Wil je dit jaar de kerst vieren op een vakantiepark? Samen met de kerstman hebben wij nog geweldige deals en bestemmingen voor jou kunnen regelen! En natuurlijk geheel coronaproof, aangezien we verantwoord op vakantie in eigen land gaan. Bij RCN kan je niet alleen een te gekke kerst vieren, maar krijg je ook nog eens last-minute 25% korting op jouw bestemming! Ga met de kids nog gezellig uit huis en vier de kerst ergens anders op een coronaproof manier. Wij vertellen over de 3 leukste pareltjes bij RCN, lees je mee?

De Jagerstee

Bij de Jagerstee waan je je dichtbij huis in een compleet andere omgeving. Op de Veluwe geniet je van de prachtige natuur en de hoeveelheid aan activiteiten. De kids beleven de vetste avonturen met Alex avontuur en speurhond Sammy. Ga ’s middags en ’s avonds met het gezin een potje lasergamen, hutten bouwen of meeswingen in je glitterpakje op de dansvloer. Zelf trek je met het gezin de Veluwe in en bewonder je al het natuurschoon. Maak wandelingen over de wandelpaden en kom op jullie route allerlei wilde dieren tegen. De Jagerstee adviseert jullie om de wandelschoenen alvast in te pakken, want dit wordt een vakantie om niet snel te vergeten.

Foto van De Jagerstee

De Flaasbloem

De Flaasbloem ligt in het prachtige Noord-Brabant. Je bent omringd door een prachtig natuurgebied, waar je je ogen zeker uitkijkt. In de wintertijd staan de prachtige dennenbomen er weer en word je elke ochtend begroet met een heerlijke dennengeur. Zorg dat de kids hun kruimelpadpas niet vergeten op vakantie, want ze gaan op grote avonturen door de bossen met Alex en Sammy! Wil je op vakantie naar een warm land? Ga naar de Beekse Bergen en breng een dagje door in Afrika! Of hoop op een winterse vakantie en ga schaatsen.

mascotte

Foto van De Flaasbloem

Het Grote Bos

Als je graag voor de gezelligheid op vakantie gaat, dan is een plekje op Het Grote Bos zeker iets voor jullie! Hier overnacht je op een park waar de kids snel nieuwe vrienden maken. Wat dacht je van een middagje op pad met Mascotte Alex en Sammy of een avondje bowlen op de bowlingbaan? Het Grote Bos zorgt ervoor dat de kids een fijne tijd met elkaar en met jullie hebben. Een gezellige en knusse camping waar je je tijdens de kerstvakantie goed zult vermaken.

Het Grote Bos

Foto van Het Grote Bos

Naar welke van deze bestemmingen zou jij het liefste gaan? Neem een kijkje tussen ons aanbod en boek je vakantie bij een van de nog beschikbare parken van RCN. Reken maar dat dit een fijne kerst wordt!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Kids-Campings.com