Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x overnachten met kinderboerderij!

In deze bijzondere tijden is naar buiten gaan fijner dan ooit. Jouw kids die lekker hun energie kwijt kunnen en jij geniet van de frisse buitenlucht. Ben je nu op zoek naar inspiratie voor een mini-vakantie in eigen land? In dit blog lees je over 3x overnachten met kinderboerderij! Benieuwd? Lees dan even mee!

1. Natuurcamping De Boerderij

In het midden van het land vind je deze prachtige locatie. Deze camping bereik je gemakkelijk vanaf de snelweg. Je verblijft hier midden in de natuur van het mooie Linschoten. De geboorte van een kalf of het melken van de koeien. Jouw gezin kan het allemaal meemaken op deze natuurcamping. Je kunt hier zelf de keuze maken hoe je wilt verblijven. Verblijf jij met het gehele gezin in een tent? Of kies je toch voor een vakantie met de camper? Op Natuurcamping De Boerderij beleven jij en je kids de tijd van hun leven.

2. Glamping Nunspeet

Voor een kindvriendelijke vakantie op De Veluwe ben je bij Glamping Nunspeet aan het juiste adres. De keuze is aan jou waar je verblijft op deze locatie. Wordt het Camping De Witte Wieven of toch Camping de Scheepsbel? Op beide campings staat natuurlijk en luxe verblijven centraal. Je bevindt je hier midden in de natuur waar jouw kids vrij kunnen spelen. Bij je accommodatie verblijf je in luxe zoals je dat bij een glampingaccommodatie mag verwachten. Tip! Op Camping De Witte Wieven kun je een pony huren! Daarbij mogen jouw kids de pony verzorgen en zelfs meenemen naar de tent! Knuffelen geblazen bij Glamping Nunspeet!

3. ’t Hout

Op het provinciepunt van Groningen, Friesland en Drenthe vind je de gezellige camping ’t Hout. Op deze camping kom je even helemaal tot rust, terwijl jouw kids de tijd van hun leven beleven. Je vindt deze plek midden in de Friese natuur bij het authentieke dorpje Bakkeveen. Tijdens je verblijf bij ’t Hout hoeven je kids zich geen seconde te vervelen! Zo spelen ze bijvoorbeeld in de grote binnenspeeltuin of klimmen en klauteren ze erop los in de buitenspeeltuin. Buiten de prachtige camping is de ligging van ’t Hout ideaal! Deze camping bevindt zich namelijk in de buurt van de Friese Wouden. Maak bijvoorbeeld een tocht over het water met jouw kleintjes of laat ze lekker rennen door de bossen in dit gebied.

't Hout - kids-campings - geitjes in de dierenweide

Foto van ’t Hout

We kiezen natuurlijk snel voor het buitenland als het gaat om een vakantie. Deze campings zijn perfect voor een mini-vakantie met het hele gezin. Welke camping met kinderboerderij bezoek jij? 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Glamping Nunspeet

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Een zwembad met peuterbad
  • Ideaal voor het gezin
  • Kinderanimatie

Glamping op de Veluwe, heerlijk voor de kinderen! Bij Glamping Nunspeet heb je de keuze voor een verblijf op Camping De Witte Wieven en Camping De Scheepsbel.

’t Hout

Friesland, Nederland

  • Flippies pretpaleis
  • Zwembad met glijbanen
  • De Friese Wouden

Op 't Hout kunnen kinderen zich bij mooi en minder mooi weer uitstekend vermaken. In de binnenspeeltuin, de overdekte speeltuin of in het buitenzwembad beleven ze eindeloos speelplezier.

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Colombière

Familie de Bruin, 22 maart 2017

Mooie ligging!

Mooie ligging, schoon en goed sanitair, gratis WiFi, goede sfeer, vriendelijke staf. Tips in de omgeving: Genève, Teleferique de Saleve, Gorges du pont de diable.

Bezocht Colombière met partner.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com