Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5x waarom Landal GreenParks een topper is voor de winter

Wat een gekke tijd is het toch. En daarom extra belangrijk om de goede sfeer erin te houden tijdens de kerstvakantie. En wist je dat je bij Landal GreenParks heerlijke vakantieverblijven vindt voor de winter? Alle parken van Landal GreenParks zijn coronaproof en veilig, zodat jij met het gezin eropuit kan en plezier kan gaan hebben. Ontdek de aquaparadijzen, klim en klauter in het indoor speelpark en beleef de natuur van dichtbij. Ben jij benieuwd waarom Landal GreenParks 5x een topper is voor de winter? Lees dan zeker even mee!

Mascotte Bollo

De geweldige mascotte Bollo staat vanaf dag 1 al voor de kids klaar. Hij begroet ze met vele kusjes en knuffels. Elke dag is Bollo in voor een feestje en danst hij het liefst de voetjes van de vloer. Bij elk vakantiepark van Landal GreenParks kom je mascotte Bollo tegen. Hij fleurt de dag van de kids in een handomdraai op. Komen jullie gezellig bij Landal op vakantie? Tegen zo’n gezichtje kunnen wij geen néé zeggen! Check hier het aanbod van Landal GreenParks.

Bollo winter

Foto van Landal

Het Aquaparadijs

Voor de waterratjes onder ons, beschikt Landal GreenParks over geweldige waterparadijzen. Hier zullen de kids geen genoeg krijgen van al het geplons, gespetter en geduik. Een dagje inplannen voor het zwemparadijs, staat gelijk aan een dag vol pret. Je vult hier dagen vol met de jacuzzi’s, sauna’s, glijbanen, zwembaden en nog veel meer. Dit is zeker iets wat je met eigen ogen moet meemaken. En dat kan bij Landal Vakantiepark De Lommerbergen. Hier zullen de ouders ook geen genoeg krijgen van al dat gespetter!

De Lommerbergen - kids-campings - Het subtropische zwembad

Foto van Landal

De actiefanaten

Bij Landal GreenParks zijn er geen momenten om je te vervelen. Zeker de actieliefhebbers krijgen het hier warm. Je geniet tijdens die koele winterdagen van allerlei te gekke activiteiten. Ga bijvoorbeeld binnen rondrennen over een van de vele soorten sportbanen van Landal. Hier houdt het natuurlijk niet bij op. Probeer eens een keertje van de rodelbaan af te gaan met het gezin. Doe hiervoor de haren los en de armen in de lucht, zo ben je direct klaar om te roetsjen. Neem eens een kijkje bij Landal vakantiepark Rabit Hill. Klim hier rond in de hoge bomen en geniet van het geweldige uitzicht. Rabbit Hill is benieuwd naar jullie klimkunsten!

Rabbit Hill - kids-campings - in het klimbos

Foto van Landal

Het speelparadijs

Een vakantie zonder speelparadijs bestaat niet bij Landal GreenParks. De kleintjes klauteren als aapjes in het rond bij Landal. Ze genieten van de geweldige hallen met uren vol speelplezier. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij vakantiepark Landal Hoog Vaals. Hier staan de kids te trappelen om dit geweldige speelparadijs in te mogen.

Landal Mooi Zutendaal

Foto van Landal

De omgeving

Tot slot kunnen we de omgeving van Landal GreenParks niet vergeten. Landal staat bekend om zijn geweldige locaties in de natuur die plezier garanderen voor het hele gezin. De kids rennen het liefst rond over grote weidevlaktes en bospaden. Bij Landal Vakantiepark Miggelenberg geniet je zeker weten van de natuur! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan Nationaal Park de Hoge Veluwe? Ook op het park zelf geniet je elke dag van dit schitterende natuurgebied.

De Hoge Veluwe

Foto van Orlando Jousset via Unsplash

Om welke van de 5 redenen ga jij bij Landal GreenParks op vakantie?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Kids-Campings.com