Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Niet op vakantie? Ga bakken met je kids!

Iedereen zit thuis. Een vakantie behoort eigenlijk niet tot de opties. Maar toch wil je met jouw kids iets leuks gaan doen. Ga met je kids bakken! Niets is leuker dan lekker met meel en deeg kliederen en het eindresultaat lekker opeten. Benieuwd welke dingen superleuk zijn om met je kids te maken? Lees dan verder!

1. Zandkoekjes

Hoewel deze natuurlijk erg voor de hand liggend is, is en blijft dit superleuk om met je kids te maken. Je hebt hier alle vrijheid in! Of het nu zandkoekjes met chocola worden, met karamel of gewoon naturel. De kids laten hier hun fantasie spreken en maken de mooiste vormpjes. Even in de oven en klaar! Daarna komt natuurlijk het leukste van het hele proces; het versieren! Haal de meest kleurrijke spikkels en glazuur in huis voor een waar feestje. Last but not least: opeten natuurlijk! Klik hier voor een recept voor zandkoekjes!

Foto van Bermix Studio via Unsplash

2. Stroopwafelcake

Stroopwafelcake? Ja stroopwafelcake! Door deze cake doe je heerlijke stukjes stroopwafel en karamel. Een echte Hollandse lekkernij voor bij de koffie. Ook is dit super leuk om te maken met jouw kids! Lekker tussendoor wat stukjes stroopwafel snoepen, en zelf het beslag mixen. Je kan het maken met een kant en klaar pak, maar het is natuurlijk nog leuker om alles zelf te maken. Kies samen met jouw kids de lekkerste toppings uit. Smullen geblazen!

white and blue ceramic mug

Foto van Denise Spijker via Unsplash

3. Blueberry muffins

Een beetje Engeland in huis halen? Maak dan met jouw kleine aapjes lekkere blueberry muffins. Deze typisch Engelse lekkernijen zijn heel makkelijk om te maken, en ook nog eens heerlijk om op te eten! Je verwerkt de bosbessen in de cakejes en laat de kids vrij in de toppings! Zal het glazuur worden? Of toch bosbessenjam? Een ding is zeker, jouw kids vermaken zich en jij hebt iets lekkers voor bij de thee! Klik hier voor een recept voor blueberry muffins!

sliced fruit on white paper

Foto van Ak Ka via Unsplash

Met deze recepten is het niet eens nodig om naar buiten te gaan om de kids te vermaken! Je haalt met de blueberry muffins Engeland gewoon in huis! Welk recept ga jij maken met jouw kids?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Domaine du Logis

Julia van der Meulen, 27 februari 2016

Super animatie

Dit is de vierde keer dat ik op deze camping kom. Elk jaar is er weer wat verandert en je verveelt je hier nooit. Het animatie team is super. Ook in de steden eromheen is er veel te doen. Er is twee keer per weer een band. Het is er gewoon super leuk en ik ga er zeker volgend jaar weer naartoe.

Bezocht Domaine du Logis in augustus 2015 met oudere kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com