Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x een waterpark in Zuid-Frankrijk

Bij een vakantie in Zuid-Frankrijk hoort natuurlijk de mogelijkheid tot zwemmen, zeker in het hoogseizoen! Een dagje bewegen, zwemmen, pret hebben met de kinderen zonder dat het zweet je uitbreekt. Ga lekker een dagje verkoelen in één van de vele waterparken. Ik heb mijn top 3 waterparken in Zuid-Frankrijk op een rij gezet!

Waterpark in Zuid-Frankrijk: Aqualand Bassin d’Arcachon

Op ongeveer driekwartier rijden van Bordeaux ligt één van de grootste waterparken van Frankrijk, in de plaats Gujan-Mestras. Als je op vakantie bent aan de westkust dan is dit een leuk dagje weg. Het park is zo’n acht hectare groot, en zoals je al wel kunt bedenken heeft dit alles, van vele glijbanen tot een soort jungle bad met lianen. De prijzen zijn wat hoog, maar verschillen met online verkoop. Ze hebben ook andere vestigingen, zoals in Cap d’Agde en Fréjus en meer.

waterpark zuid-drankrijk

Waterpark in Zuid-Frankrijk: Splashworld Provence

Op zo’n 20 kilometer van Avignon, in Monteux, vind je Splashworld Provence. Dit park is kleiner dan bovenstaande, met zo’n 5 hectare. Er zijn spannende glijbanen voor de lefhebbers, maar ook aan de kleintjes is gedacht. Er zijn ruimtes ingericht voor de kleintjes, zodat deze geen last hebben of gevaar lopen tussen de grotere kinderen. Totaal zijn retracties, en zul je je met de hele familie kunnen vermaken! De prijzen zijn bijna gelijk aan die van Aqualand Bassin d’Arcachon.

schermafbeelding-2016-12-30-om-09-10-58

Waterpark in Zuid-Frankrijk: Speedwater Park

Tussen Aix en Provence en Marseille vind je Speedwater Park, een 4 hectare groot waterpark in Zuid-Frankrijk. Ook hier ben je iets voordeliger uit qua prijs als je de kaartjes online koopt. Wek adrenaline op in stijl en snelle achtbanen, geniet al bubbelend in de baden of spetter met de kleintjes in de kinderbaden. Een dagje plezier en afkoeling gegarandeerd!

waterpark zuid-drankrijk

Ook naar Zuid-Frankrijk? Bekijk de kindvriendelijke campings in die regio hier! 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com