Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

4x hierom is een vroegboekvakantie een goed idee

De winter moet nog aanbreken, maar wij zijn al weer volop bezig met de zomervakantie in 2022. Grote kans dat jij dat ook bent, want op de naderende kou zit niemand te wachten. Op tropische temperaturen en echte zomervibes daarentegen wel! Is het voor jou nog een ver-van-mijn-bed-show en ben je nog niet aan het oriënteren op de volgende zomer? Wij vertellen je waarom je dat beter wel kunt doen. Lees mee met “4x hierom is een vroegboekvakantie een goed idee“.

1. Korting

Het grootste voordeel van een vroegboekvakantie is natuurlijk dat je bij iedere aanbieder een leuke korting meepakt. Het duurt nog even voordat de vakantie aanbreekt en de campings willen graag zo vroeg mogelijk weten wat hun bezetting gaat zijn in het hoogseizoen. Daarom strooien ze met torenhoge kortingen, waarbij voordeel van 50% geen uitzondering is. Bovendien geldt dit vaak op bestemming in zowel binnen– als buitenland. Zo kan iedereen vakantie vieren voor een wel heel voordelige prijs! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de zonnige bestemmingen van Estivo Travel of speur tussen het ruime aanbod van Vacanceselect.

vroegboekvakantie
Foto Markus Spiske via Unsplash

2. Volop keuze

Ben je er vroeg bij dit jaar? Dat betekent dat je profiteert van een groot aanbod aan accomodaties én campings. Juist nu is er nog ruime keuze bij aanbieders en dat maakt dat jouw droomvakantie zo geboekt is in het vroegboekseizoen. Ga er dus in november, december of januari voor zitten en boek jouw favoriete bestemming. Wacht je tot mei, juni of juli? Grote kans dat jullie lievelingscamping geen plaatsje vrij meer heeft. Je weet dus wat je te doen staat!

3. Langer genieten van de voorpret

De definitie van geluk? Een vakantie in het vooruitzicht! Zodra je hebt geboekt bij jouw favoriete camping kan de voorpret beginnen. Samen maken jullie alvast plannen over wat jullie gaan doen, welke gerechten jullie willen proberen en over welke hotspots op de bucketlist komen. Het is toch heerlijk om zo lang uit te kunnen kijken naar je volgende vakantie?

vroegboekvakantie
Foto van Chimene Gaspar via Unsplash

4. Flexibele voorwaarden

De onzekerheid van een vroeggeboekte vakantie kan voor sommige een nadeel zijn. Maar wat als we je vertellen dat je bij de meeste van onze aanbieders profiteert van flexibele voorwaarden? Geld-terug-garantie en gratis omboeken zijn slechts enkele voorbeelden van deze gunstige voorwaarden. Zeker in een tijd als deze is dat een heel fijn idee. Dat is pas echt boeken zonder zorgen!

Dit waren onze reden waarom een vroegboekvakantie een goed idee is. Heb jij jouw vakantie al geboekt?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Ser Sirant

Familie Limpens, 20 september 2015

Goed vermaakt!

Het was onze eerste ervaring met een animatieteam maar onze kinderen vooral onze dochter heeft zich goed vermaakt met alle leuke dansjes die werden aangeboden. Het knutselen was ook erg leuk bedacht allemaal. Bedankt Jorien en Thijs!

Bezocht Ser Sirant in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com