Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

8x De leukste Kerstmarkten

De feestelijke tijd van het jaar is weer aangebroken, en wat is er beter dan een bezoek aan een betoverende kerstmarkt? In Nederland zijn er talloze markten die niet alleen de volwassenen, maar ook de kleintjes in extase brengen. Hier zijn 8x de leukste Kerstmarkten waar je met het hele gezin plezier kunt beleven:

De Winter Efteling – Kaatsheuvel

Betreed de sprookjesachtige wereld van de Winter Efteling, waar betoverende attracties en adembenemende lichtjes de magie van het seizoen vangen. Voor de kleintjes is er een speciaal Kinder Winter Wonderland, compleet met sfeervolle kraampjes en leuke activiteiten. Hier beleven de kinderen een onvergetelijke kerstbeleving.

Magisch Maastricht – Vrijthof

Op het Vrijthof in Maastricht komt de magie tot leven tijdens Magisch Maastricht. Laat de kinderen schaatsen op de ijsbaan, bewonder de kerststal en geniet samen van de betoverende lichtjes. De gezellige sfeer en het gevarieerde aanbod maken het een ideale plek voor familieplezier.

Kerstmarkt Valkenburg – Fluweelengrot

Daal af in de betoverende Fluweelengrot voor de Kerstmarkt Valkenburg. Met sfeervolle verlichting en kraampjes vol ambachtelijke producten is dit een unieke ervaring voor jong en oud. De magische setting en de ondergrondse ambiance zullen de verbeelding van de kinderen prikkelen.

Deventer Dickens Festijn – Deventer

Stap terug in de tijd op het Deventer Dickens Festijn, waar de straten gevuld zijn met personages uit de boeken van Charles Dickens. Voor kinderen is dit een levendig geschiedenislesje, compleet met kostuums, straattheater en een feestelijke sfeer.

Winterland Hasselt – België (maar dichtbij!)

Net over de grens in België biedt Winterland Hasselt een betoverende winterervaring. Van een nostalgische carrousel tot een sfeervolle schaatsbaan, er zijn talloze attracties die het hele gezin zullen bekoren. Het is de perfecte gelegenheid voor een korte uitstap met het gezin.

Royal Christmas Fair – Den Haag

De Royal Christmas Fair in Den Haag betovert met meer dan 150 kraampjes vol kerstpracht. Kinderen zullen genieten van de kleurrijke decoraties en het gevarieerde entertainmentprogramma. Maak samen herinneringen terwijl je door de straten slentert en de festiviteiten viert.

Kerstmarkt Middelburg – Middelburg

De historische setting van Middelburg komt tot leven tijdens de kerstmarkt. Laat de kinderen genieten van ritjes in de draaimolen en zoek samen naar unieke cadeautjes tussen de charmante kraampjes. Hier wordt kerstshoppen een feestelijke belevenis voor het hele gezin.

Landleven Winter – Arnhem

In het Openluchtmuseum Arnhem biedt Landleven Winter een traditionele kerstmarkt met een vleugje nostalgie. Ontdek samen met de kinderen ambachten, proef heerlijke lekkernijen en ervaar de winterse gezelligheid. Het is een unieke kans om het verleden te beleven en gezelligheid te delen met het gezin.

Met deze selectie van 8x De leukste Kerstmarkten wordt de feestperiode nog specialer voor het hele gezin. Laat de magie van de kerstmarkt de harten van de kinderen veroveren terwijl je samen geniet van de festiviteiten!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

La Poche

Ada van der Heijden, 12 september 2015

Heerlijke camping

Ik ben weliswaar zonder kinderen op deze heerlijke camping geweest, maar het plezier waarmee het team de animatie verzorgen en iedereen er bij wist te betrekken sprak voor zich! Iedere camping zou zich gelukkig mogen prijzen met Nino en Maud die dit jaar het animatieteam vormden.

Bezocht La Poche in juli 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com