Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Activiteiten voor in de winter met kinderen

Kerstvakantie is de perfecte tijd om gezellige momenten te delen met het gezin. Dit zijn onze 10 tips over activiteiten in de winter. Zo beleven jullie samen een geweldige winter!

1. Kerstknutselen thuis

Laat de creativiteit van de kinderen bloeien door samen kerstversieringen te knutselen. Van eenvoudige papieren sneeuwvlokken tot zelfgemaakte kerstballen, er zijn talloze mogelijkheden om een feestelijke sfeer te creëren.

2. Bakken van kerstkoekjes

Begin een baktraditie door samen met de kinderen overheerlijke kerstkoekjes te bakken. Gebruik vormpjes van kerstbomen, sterren en kerstmannen voor extra plezier.

3. Schaatsen

Glijd samen over het ijs op een ijsbaan. Het plezier van schaatsen brengt niet alleen vreugde, maar is ook een geweldige manier om actief te blijven tijdens de vakantie.

4. Filmavond met kerstklassiekers

Creëer een knusse thuisbioscoop en geniet van kerstklassiekers zoals Home Alone, The Polar Express of Elf. Maak het extra gezellig met warme chocolademelk en popcorn.

5. Wandeltocht langs kerstverlichting

Maak een betoverende wandeling door de buurt en bewonder de prachtige kerstverlichting. Laat de kinderen hun favoriete displays kiezen en maak er een magische avond van.

6. Bezoek aan een kerstmarkt

Ontdek de kerstmarkten in Nederland, België of Duitsland en geniet van de feestelijke kraampjes, muziek en lekkernijen. Laat de kinderen snuffelen naar unieke cadeautjes en geniet van de feestelijke sfeer.

7. Kerstpyjamafeestje

Organiseer een gezellig kerstpyjamafeestje thuis. Laat de kinderen hun favoriete pyjama’s aantrekken, speel kerstspelletjes en geniet van lekkernijen zoals warme chocolademelk en koekjes.

8. Familie-uitje naar de bioscoop

Maak er een familie-uitje van door samen naar een nieuwe kerstfilm in de bioscoop te gaan. Het is een ontspannen manier om quality time door te brengen.

9. Kerstverhaal voorlezen

Kruip samen onder een deken en lees een betoverend kerstverhaal voor. Het delen van verhalen versterkt de band en creëert warme herinneringen.

10. De Winter Efteling

Stap binnen in de magische wereld van de Winter Efteling. Speciaal voor de kleintjes is er het Kinder Winter Wonderland, met gezellige kraampjes en vermakelijke activiteiten. Hier creëren de kinderen onvergetelijke kerstherinneringen.

De winterperiode is een tijd van samenzijn en vreugde. Met deze activiteiten voor in de winter wordt het een onvergetelijke tijd vol gezelligheid en familieplezier. Veel plezier tijdens de feestdagen!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Grande Tortue

Familie Rabius, 20 augustus 2015

Overtrof onze verwachting

Animatieteam was super en betrok alle kinderen en had oog voor kinderen die ook wat anders nodig hebben. Wij hadden op zoover gezien dat het een leuke kindvriendelijke camping was, maar dit overtrof onze verwachting. Respect voor en dank aan dit hardwerkende team. Wij wisten niet van kids-campings en zullen hier zeker op gaan letten. Waarom geen 10? Onze kinderen wilden de camping nauwelijks af.

Bezocht Grande Tortue in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com