Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vier Pasen bij Landal met 30% korting

Genieten van een ontbijt met vers gebakken broodjes, de kinderen die door het dollen heen zijn en fanatiek op zoek gaan naar de verstopte eieren. Of een frisse neus halen tijdens een wandeling. En dat alles samen met de hele familie: even tijd met en voor elkaar! Het lange paasweekend is een perfecte gelegenheid om er even lekker tussenuit te gaan. Het genieten wordt alleen maar groter wanneer je kiest voor een Pasen bij Landal. Want dan ontvang je namelijk ook nog eens 30% korting op je verblijf. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen want er worden tal van leuke paasactiviteiten georganiseerd. Ik heb drie kindvriendelijke Landal parken in Nederland voor je uitgezocht!

Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals is prachtig gelegen in het zuiden van Limburg en in de nabijheid van zowel België als Duitsland. Dit Landal park is de familiebestemming bij uitstek. Kinderen kunnen hier lekker ravotten in het overdekte klimparadijs, roetsjen van de 50 meter lange waterglijbaan of knutselen bij de Bollo club. Voor alle leeftijden is er op dit park wat te beleven. Sla een balletje op de 9-holes golfbaan of gooi strikes op de bowlingbaan. Een ding is zeker: de kids kunnen zich hier helemaal uitleven!

Pasen bij Landal - Hoog Vaals

Landal Aelderholt

In het plaatsje Aalden vind je vakantiepark Landal Aelderholt. Dit is een uniek park met vele faciliteiten. Laat de kinderen lekker spetteren in het overdekte zwemparadijs. Ga eens een potje boogschieten of neem een kijkje in de grote tipi tent. Zoek een plaatsje rondom het kampvuur, schuif marshmallows op het stokje en rooster ze goudbruin. Smullen maar! Reken maar dat de glimlach van de kids niet van hun gezicht te toveren is.

Pasen bij Landal - Aelderholt

Landal Landgoed ’t Loo

Op Landal Landgoed ’t Loo in Gelderland vind je genoeg faciliteiten voor de kids. Zij kunnen hier fanatiek springen op de airtrampoline en lekkere klimmen en klauteren in het indoorspeelparadijs. Klop ook eens aan bij het huisje van Bollo, misschien is hij wel thuis. Knuffel met de dieren in de dierenweide en de echte waaghalzen kunnen naar beneden razen over de 100 meter lange tokkelbaan.

Pasen bij Landal - Landgoed 't Loo

Maak snel je boeking voor de periode van 19 tot 26 april en ontvang maar liefst 30% korting op je verblijf.  Wil je nog even verder kijken? Neem dan een kijkje tussen het gehele aanbod van Landal

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Hoog Vaals

Limburg, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Het hele jaar animatie
  • Dichtbij het drielandenpunt

Tussen de glooiende heuvels van Limburg vind je Landal Hoog Vaals. Een kindvriendelijk vakantiepark waar jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen.

Landgoed ’t Loo

Gelderland

  • Recreatieplas met aquapark en tokkelbaan
  • Terras met uitzicht over het meer
  • Kinderboerderij

Op en top vermaak op Landal 't Loo. De kids kunnen zandkastelen bouwen en spelen in de recreatieplas terwijl jij geniet van een hapje en drankje op het terras. Echt vakantie voor het hele gezin!

Kids-Campings.com