Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Domaine du Logis: een echt kinderparadijsje

Midden in Bretagne vind je camping Domaine du Logis. Een zwembad met speeltoestellen, een springkussen en een speeltuin. Deze vijfsterrencamping is een echt kinderparadijsje. Maar er is nog veel meer te doen voor de hele familie. Lees je ook mee?

domaine du logis

Foto van Domaine du Logis

De kinderen vermaken zich wel bij Domaine du Logis

Deze grote camping heeft 240 plaatsen waar je met je tent, camper of caravan kunt overnachten. Wat deze camping bijzonder maakt, is dat de sanitairgebouwen in Bretonse stijl zijn. Dat is eens iets anders dan die saaie toiletgebouwen. Op de camping is er bovendien genoeg te beleven voor de kinderen. Als de kinderen in het zwembad of in het peuterbadje spelen, dan relaxen de ouders op een ligbedje. Later kunnen de kids spelen in de speeltuin, op het springkussen of op de trampoline.

De ouders kunnen ook mooi even de rust opzoeken als de kinderen heerlijk aan het spelen zijn bij de kidsclub. ’s Ochtends kunnen ze hier heerlijk knutselen en spelen met hun nieuwe vakantievriendjes. Als Lenny de Vos langs komt is het helemaal feest! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd en de kinderen springen om Lenny heen. ’s Middags zijn er verschillende sportactiviteiten waar iedereen aan mee mag doen. Voetballen, volleyballen of jeu de boules? Het kan allemaal. En ’s avonds? Dan is er ook genoeg te beleven. Gaan de kinderen lekker dansen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes bij de kinderdisco? Of laten ze hun talenten zien tijdens de talentenjacht?

Domaine de Logis

Foto van Domaine du Logis

Ontdek het prachtige Bretagne

Deze camping is de perfecte uitvalsbasis om Bretagne te verkennen. De camping ligt namelijk tussen Rennes, Saint-Malo en de Mont-Saint-Michel. Met de fiets kun je heerlijk rondtrekken en ondertussen genieten van de omgeving. Het is ook erg leuk om met de auto erop uit te gaan. Binnen een uur ben je bij Cancale, Dol de Bretagne en Combourg. Er is zo veel te zien in de omgeving, je kunt eindeloos ontdekken!

domaine du logis

Foto van Domaine du Logis

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Au Joyeux Réveil

Familie Stam, 9 september 2015

Enthousiasme en gezelligheid

Onze dochter Mikki had ’s ochtends een mooie lantaarn gemaakt, maar omdat wij de volgende ochtend weggingen en ze daardoor de optocht zou missen, kwam het meisje van de animatie speciaal ’s avonds naar de vouwwagen om met Mikki haar lantaarn te laten branden. De volgende ochtend vroeg kwam ze Mikki persoonlijk wakker maken omdat wij weggingen. Bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid!

Bezocht Au Joyeux Réveil in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com