Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De 10 leukste kampeeraccessoires

Ga jij kamperen deze zomer? Dan kun je vast nog wel wat leuke kampeeraccessoires gebruiken! Sommige dingetjes maken jouw vakantie niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker.

Lounge luchtbank om te relaxen

Een klein pakketje die je gemakkelijk kunt omtoveren tot comfortabele bank. Als de kids een rondje rennen over het veld met de zak open, wordt die vanzelf gevuld met lucht. Je kunt deze bank dan heerlijk op het grasveld neerzetten en er een spannend boek op lezen. Vervolgens kunnen de kinderen er lekker overheen klauteren, ideaal!

kids

Een eigen kampeerdouche

Sta je met jouw tent op een veldje en heb je geen zin om in de rij te staan bij de douches? Neem dan je eigen kampeerdouche mee. Vul de douchezak in de ochtend en laat hem overdag opwarmen in de zon of vul hem direct voor gebruik met lekker koud water. Je kunt de douchezak ophangen aan een boom of aan jouw tent. Nu kunnen jullie heerlijk douchen onder jullie eigen douche.

Alles openen met een multi zakmes

Als de kinderen lekker op bed liggen, willen jullie een fles wijn opentrekken, maar jullie hebben geen kurkentrekker! Met een multi zakmes heb je alles bij de hand: kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener en nog veel meer.

Een reislamp voor spelletjes in het donker

Als jullie ’s avonds met zijn allen buiten zitten en een spelletje spelen voor de tent, is het wel handig om wat te kunnen zien. Een handige campingaccessoire is daarom een ledlamp. Deze reislamp is draadloos en kun je dus gemakkelijk buiten op tafel zetten. Mooi, dan kunnen jullie lekker een spelletje spelen met een lampje erbij.

Een elektrische muggenvanger

Nu jullie lekker buiten een spelletje aan het spelen zijn, worden jullie vast gek van alle muggen. Met de elektrische muggenvanger worden de muggen bij jullie weggelokt. Mooi, dan kunnen jullie ongestoord verder spelen.

kampeeraccessoires

Een draadloze JBL box voor alle vakantieliedjes

In de auto, op het veld of in de tent. Met een draadloze box kun je overal muziek luisteren. Kinderliedjes, spelletjes of jullie eigen muziek. Op de camping is een draadloze box altijd handig!

Powerbank met voldoende power voor je vakantie

De draadloze box, je telefoon of de tablet van de kids moeten zo nu en dan toch opgeladen worden. Dan komt een powerbank goed van pas. Goede powerbanks kunnen heel snel opladen en gaan lang mee. Zo kunnen jullie de gehele vakantie zorgen dat jullie niet met een lege batterij komen te zitten. Dat is pas een handige kampeeraccessoire!

kampeeraccessoires

Een spork voor alle maaltijden

Ontbijt, lunch en avondeten? Dan maak je een hoop bestek vuil. Heb je geen zin om telkens met je afwasteiltje naar het toiletgebouw te lopen om bergen met vies bestek af te wassen? Gebruik dan een Spork! Dit stuk bestek is een lepel, vork en mes in één. Dat scheelt al een hoop afwas.

Glow in the dark haringen

Als de kinderen ’s avonds naar de tent rennen, dan struikelen ze ongetwijfeld wel eens over de haringen. Schaafwonden en de tent in elkaar, die capriolen voorkom je liever. Daarom is deze kampeeraccessoire ideaal: glow in the dark haringen. Zo hoeven jullie in het donker de haringen niet meer over het hoofd te zien, want ze geven licht!

kids

Opvouwbare waterfles voor onderweg

Klein, opvouwbaar en makkelijk om mee te nemen: een opvouwbare waterfles. Als de kids buiten gaan spelen, kun je het flesje gemakkelijk vullen en aan hun broek vastmaken. Zo drinken ze met het warme weer toch genoeg!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Cormorani

Familie Matthijs, 15 mei 2019

Luxe vakantie!

Ervaring

Was gemoedelijk en zeer netjes Ook de autoparking ondergronds was super! Kon zo met lift bagage naar je kamer brengen was luxe!

Tips in de omgeving

Strand en het centrum Loano

Bezocht Cormorani in mei 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com