Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5 x de leukste last minutes voor Pasen!

Komend weekend is het Pasen. Het moment om even samen te genieten. Trek erop uit en geniet van dit extra lange weekend. Verruil je eigen woonkamer voor een luxe glampingaccommodatie. Lekker brunchen met verse broodjes, gekookte eieren en jus d’orange. Chocolade eieren zoeken in de tuin van je vakantiehuisje, gezelschapspelletjes spelen in een knusse zithoek en de omgeving ontdekken. Zie jij het al helemaal voor je? Lees dan mee, want wij hebben de leukste last minutes voor je op een rijtje gezet.

Genieten in het zonnige zuiden

Ervaar de Limburgse gezelligheid bij Centerparcs de Limburgse Peel. Hier slaap je in een comfortabele cottage met een privéterras. Na een goede nachtrust, word je ontbijt aan de deur geleverd. Dat is nog eens fijn wakker worden! Hier kan je heerlijk wandelen door de prachtige natuur van de Limburgse peel. Kijk je ogen uit en bewonder de bijzondere flora en fauna. Haal onderweg een koffie to-go met een echte Limburgse vlaai. Deze bestel je bij een van de restaurantjes aan de rand van het bos. In de avond neem je plaats aan tafel om te gourmetten. Je kan hier namelijk een Table Cooking pakket laten bezorgen. Wil jij Pasen vieren in het zonnige zuiden? Grijp dan nu je kans en boek hier een last-minute weekend bij Centerparcs de Limburgse Peel.

Foto van de Limburgse peel via Centerparcs
Foto van de Limburgse Peel via Centerparcs

Vier Pasen aan de Nederlandse kust

Adem diep in en kom helemaal tot rust aan de Nederlandse kust. Hier val je in slaap met het geruis van de zee en ontwaak je met een schitterend uitzicht. Het wordt een onvergetelijk paasweekend bij Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Op dit kindvriendelijke park overnacht je in een speciale kinderbungalow. De kids beleven hier het weekend van hun dromen. Maak een heerlijke strandwandeling met je trouwe viervoeter en vergeet even al je zorgen. Wil je ook zorgeloos genieten aan zee? Boek dan hier je vakantie bij Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad.

Genieten met pasen op het strand bij NIeuwvliet-Bad
Foto van Christian Paul Stobbe via Unsplash

Extra veel luxe in Drenthe

Verscholen tussen de groene hoge bomen vind je Centerparcs De Huttenheugte. In dit groene paradijs overnacht je in een super-de-luxe cottage. Al je verwachtingen worden overtroffen! Werkelijk alles is hier aanwezig! Geniet in de luxe badkamer met bad, regendouche en infraroodsauna. Je hoeft je cottage niet te verlaten, zelfs de broodjes worden iedere dag vers gebracht. Als dat geen genieten wordt! Ben je toe aan een romantisch weekend of wil je even helemaal ontspannen? Dan ben je bij Centerparcs de Huttenheugte aan het juiste adres.

Uitzicht van Huttenheugte via Centerparcs
Foto van de Huttenheugte via Centerparcs

Kom tot rust in Gelderland

Ondanks de maatregelen hoef je je bij Landal vakantiepark Miggelenberg nooit te vervelen. Hier beleef je een paasweekend vol met plezier. Begin de ochtend met een potje tennis. Speel minigolf met het gezin of ontdek de omgeving. Huur een fiets en laat je informeren over de mooiste routes dwars over de Veluwe. De enthousiaste medewerkers van het park helpen je maar al te graag. Boek nu een last-minute verblijf en geniet in het veelzijdige Hoenderloo. Bekijk hier de mogelijkheden!

Wandelen met pasen in de mooie natuur, de Veluwe
Foto van Sander S via Unsplash

Een avontuurlijk paasweekend in Zeewolde

Kies voor een paasweekend aan het Eemmeer. Hier vind je talloze unieke glampingaccommodaties. Ga op avontuur met het hele gezin in de Avontuur Cottage. In deze gethematiseerde cottage beleef je een vakantie vol met spannende ontdekkingen. Achter elke deur wacht een nieuwe verrassing. Om de ontdekkingstocht compleet te maken zijn er zelfs speciale geheime doorgangen voor de kids. Pasen vieren zonder de kids? Kies dan voor het Waterfrontsuite VIP Appartement. Hier word je iedere dag wakker met een adembenemend uitzicht op het meer. Dat is nog niet eens alles! Je kunt hier namelijk plaats nemen in het bubbelbad of de Finse sauna. Dit vind je allemaal in je eigen cottage. Genieten met een hoofdletter G! Boek hier je verblijf bij de Eemhof.

Luxe cottage op de Eemhof
Foto van de Eemhof via Centerparcs

Waar ga jij Pasen vieren? In het gezellige Limburg, aan de Zeeuwse Kust of toch op de Veluwe?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

De Huttenheugte

Drenthe, Nederland

  • Indoor speelhal
  • Adventure Island met wasberenopvang
  • Subtropisch zwemparadijs

De Huttenheugte is een echt kinderspeelparadijs in een rustgevende omgeving. Het park is gelegen aan een meer waar je goed kunt vissen. Bij mooi en minder mooi weer is er voor de kids genoeg te doen!

Limburgse Peel

Limburg, Nederland

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Midden in de natuur
  • Vismogelijkheden

Bij de Limburgse Peel kun je eindeloos wandelen en fietsen in de natuur. Attractiepark Toverland ligt slechts op 10 minuten rijden vanaf het park. Op het park zelf vermaken de kids zich in de speeltuinen en het subtropisch zwembad.

De Eemhof

Flevoland, Nederland

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Mediterraanse sferen
  • Watersportparadijs

Proef de mediterraanse sfeer gewoon in Nederland bij De Eemhof aan het Eemmeer. Het is een paradijs voor waterliefhebbers. Hier kun je oneindig watersporten en zwemmen.

Pagina delen

Kids-Campings.com