Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Drie herfstvakantietips voor het hele gezin

De zomervakantie is nog maar net voorbij, maar de herfstvakantie staat alweer voor de deur. Dat betekent dat de kids zich kunnen opmaken voor een paar heerlijke vrije dagen. Natuurlijk moet je daar optimaal gebruik van maken door er een paar dagen tussenuit te knijpen. Vakantie in het buitenland kan, maar net zo fijn is om de toerist in eigen land uit te hangen. De aantrekkingskracht van de herfst in eigen land is namelijk zo ontzettend groot! Geen wonder dus dat onze drie herfstvakantietips voor het hele gezin in eigen land liggen. Lees mee en ontdek jouw favoriet.

1. De Sprookjescamping

Laat sprookjes tot leven komen deze herfstvakantie bij de Sprookjescamping! Deze camping is voor de Nederlandse campingwereld een absolute aanwinst en dat is niet zonder reden. Het originele karakter van De Sprookjescamping maakt dat een verblijf hier een echte belevenis wordt. Of dat nu komt doordat allerlei sprookjesfiguren hier regelrecht zijn opgestaan uit een sprookjesboek of dankzij de talloze faciliteiten die speciaal zijn ingericht op kleintjes: op deze camping is het feest voor het hele gezin. De accommodaties zijn dik in orde, de ligging is perfect en er is zelfs animatie en theater. Wat deze camping in het bijzonder geschikt maakt voor de herfstvakantie? Het waterpark van de camping bestaat uit een binnen- en buitengedeelte en ook kunnen jonge gasten lekker ravotten in de binnenspeeltuin. Plan dus snel jouw bezoek in!

Drie herfstvakantietips
Foto van De Sprookjescamping

2. Limburgse Peel

Verblijven in subtropische sferen in hartje herfst? Bij Limburgse Peel hoef je daar niet gek van op te kijken. Op dit rustgevende vakantiepark in de Noord-Limburgse natuur breng je de herfstvakantie heerlijk door. Samen met de kids plonzen in het overdekte waterparadijs, wandelen over Nationaal Park De Groote Peel en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Je kunt je vakantiedagen hier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat volplannen als je dat wilt! Voor het ultieme vakantiegevoel schuiven jullie in een van de vier restaurants aan om onder de palmbomen te genieten van alles dat wordt voorgeschoteld. Vakantie is immers bedoeld om maximaal te genieten! Natuurlijk is de herfst ook het seizoen om ’s avonds gezellig bij de haard te kruipen, en laat die nu net aanwezig zijn in jullie eigen cottage. Neem een aantal spelletjes mee en beleef onvergetelijke avonden met elkaar.

Drie herfstvakantietips
Foto van Limburgse Peel

3. Het Stoetenslagh

Dat je voor een heerlijke vakantie vol kinderplezier de eigen landsgrenzen niet hoeft te passeren, bewijst Het Stoetenslagh maar weer. Bovendien doet het overdekte en verwarmde zwembad met strandthema het zelfs lijken alsof je vakantie viert in Frankrijk of Italië. Maar dan dichtbij huis! Geen wonder dus dat dit park tot een van de drie herfstvakantietips behoort. Je vindt dit kindvriendelijke park namelijk in de buurt van Hardenberg en Ommen, waar je ook genoeg to do’s in de omgeving kunt ondernemen. Een bezoek aan Attractiepark Slagharen of een wandeltocht in het Overijsselse Vechtdal: de mogelijkheden zijn ongekend! Ook op de camping is er echter genoeg waar de kids plezier aan kunnen beleven. Zo staat de animatie in het weekend klaar met activiteiten zoals familiespellen, disco-avonden en sporttoernooien. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het hier doen. Slecht weer? Dan zorgt de speelhal voor maximaal plezier. Wat een topcamping!

Drie herfstvakantietips
Foto van Het Stoetenslagh

Dit waren onze drie herfstvakantietips. Naar welke van deze drie parken gaat jouw voorkeur uit voor de herfstvakantie?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Overijssel, Nederland

  • Waterpark met glijbanen aanwezig
  • Aan een recreatieplas
  • Talloze to do's in de omgeving

Een zomer doorbrengen in eigen land, klinkt als een feestje in de oren. Geniet van te gekke zwemparadijzen in Nederland bij Vakantiepark Het Stoetenslagh.

Limburgse Peel

Limburg, Nederland

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Midden in de natuur
  • Vismogelijkheden

Bij de Limburgse Peel kun je eindeloos wandelen en fietsen in de natuur. Attractiepark Toverland ligt slechts op 10 minuten rijden vanaf het park. Op het park zelf vermaken de kids zich in de speeltuinen en het subtropisch zwembad.

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Park Residence Il Gabbiano

Familie Potdevin, 21 maart 2017

Super!

Wij hebben genoten van ons verblijf. De mensen die er werken zijn vriendelijk. De plek is mooi een goede uitval basis. Tips in de omgeving? Het Gardameer en de leuke plaatsjes.

Bezocht Park Residence Il Gabbiano met partner.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com