Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

3x de leukste dierenparken bij regen

Op het eerste gezicht lijken “dierenparken” en “regen” misschien niet de allerbeste combinatie, maar niets is minder waar. Er zijn namelijk genoeg dierenparken waar je -weer of geen weer- gewoon terecht kunt. Benieuwd naar de 3 leukste dierenparken bij regen? Lees dan met ons mee, want wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Beestachtige avonturen bij Safaripark Beekse Bergen

Laat je regenlaarzen maar thuis, want een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is mogelijk zonder een nat pak te krijgen! Je hoort het goed, vanuit je eigen auto kun je op safari langs leeuwen, giraffen en zebra’s. Geheel op je eigen tempo bewonder je al het wild van dichtbij. Als je als bestuurder ook met de voetjes omhoog dieren wilt spotten, kunnen jullie ook de bus pakken door het park. De regen trotseren? Dan kun je ook op boot- of wandelsafari. Vanaf het water of de verharde paden waan je je in Afrikaanse sferen. Hoe indrukwekkend! Krijg je ook maar geen genoeg van alles wat voorbij sluipt, kruipt of rent? Boek dan een overnachting in het Safari Resort of op het vakantiepark en ga de volgende dag gewoon weer op avontuur.

De leukste dierenparken bij regen
Foto van Spykerf1 via Pixabay

Ga op ontdekking in de dierenzones van Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo is een van de meest geschikte dierenparken om te bezoeken met regen. Waarom? Hier vind je namelijk verschillende ecodisplays waarvan de meeste overdekt zijn. De ecodisplays van Burgers Zoo zijn bijzondere natuurgebieden die op een natuurlijke manier zijn nagebouwd, waardoor het lijkt alsof je je in de Zuid-Amerikaanse jungle of Afrikaanse savanne bevindt. Dieren- en plantensoorten zijn hier in grote getale te vinden die je als bezoeker al wandelend ontdekt. Bij regen zijn de overdekte Burgers’ Desert, Burgers’ Mangrove, Burger’s Bush en Burgers’ Ocean geschikt voor een bezoek. Heeft de regen zich even ingeruild voor zon? Neem dan een kijkje op de Rimba of de Oost-Afrikaanse Savanne. Genoeg te zien dus! Tussen al het dieren spotten door kun je hier op meerdere plekken genieten van een heerlijke snack of maaltijd.

De leukste dierenparken bij regen
Foto van wihoda via Pixabay

Bewonder de rimboe van Almere Jungle Dierenpark

Aan exotische dieren geen gebrek in Almere Jungle Dierenpark, waardoor je op een regenachtige dag genoeg te zien hebt in dit overdekte dierenpark. Binnen het park wordt gewerkt met vijf verschillende werelddelen, waardoor ieder gebied een zo natuurlijk mogelijke ambiance heeft. Kids en ouders kunnen hier bovendien ook van alles leren over diverse plantensoorten, want in de botanische tuin is genoeg tropische flora aanwezig. Leerzaam en indrukwekkend op een regenachtige dag!

De leukste dierenparken bij regen
Foto van a_m_o_u_t_o_n  via Pixabay

Dit waren de drie leukste dierenparken bij regen. Welk park zou jij als eerste willen bezoeken?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

La Roche d’Ully

Familie Huizen, 27 november 2015

Echt een aanrader

De camping ligt mooi en is overzichtelijk. Het zwembad met superglijbaan was ideaal met een binnen- en buitenbad. De kinderen hebben zich zowel op de camping als in het zwembad prima vermaakt. Op de camping was leuke animatie met een afwisselend programma. ’s Ochtends was er knutselen met diverse spelletjes en s middags/s avonds waren er hele leuke verschillende activiteiten, zoals waterspelletjes, pijl en boog schieten, ezeltocht, minidisco. Echt een aanrader voor een fijne gezinsvakantie!

Bezocht La Roche d’Ully in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com