Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
NieuwBest deal

Grande Tortue

Centre-Val de Loire, Frankrijk, Noord-Frankrijk

  • Culturele bezienswaardigheden
  • Zwembad met glijbanen
  • Nederlands animatieteam

Camping la Grande Tortue is een gezellige, kindvriendelijke camping. Deze heeft 169 ruime, schaduwrijke plaatsen in een bosrijke omgeving. De camping ligt dicht bij de rivier de Loire, tussen Tours en Orléans. Dit is een gebied met veel historie en cultuur.

Animatie

In juli en augustus worden allerlei activiteiten georganiseerd door het Nederlandse animatieteam. Elke ochtend kunnen de kleine kinderen naar de kinderclub, waar ze kleuren, knutselen en spelletjes doen. Meerdere keren per week beleven ze hier ook avonturen met de mascotte Lenny de Vos. Met hem kunnen ze op de foto of dansjes doen.

Tieners kunnen elke middag meedoen aan sportieve activiteiten, uiteraard ook onder Nederlandse begeleiding. De avonden worden eveneens gevuld met een rijk animatieprogramma. Westernavonden, muziekquiz, modeshows en salsa-avonden: voor ieder is er wat wils op la Grande Tortue.

Zwembad

In het zwembad zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Voor de kleine kinderen is er een kinderbadje met een waterspuwende paddenstoel, waar ze lekker kunnen spetteren. De oudere kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor hen heeft la Grande Tortue drie waterglijbanen.

De camping heeft ook een overdekt verwarmd zwembad. Het dak hiervan is in de zomer vaak geopend, maar door de overkapping is het zelfs bij onweer mogelijk om een frisse duik te nemen.

Grande Tortue op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Les Saules - Kids-Campings.com

Les Saules

Noord-Frankrijk, Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Nederlandse animatie
  • Binnen- en buitenbad
  • Fietsverhuur op camping

Familiecamping les Saules is een heerlijke plek de omgeving in de Loire te ontdekken, waaronder het prachtige Kasteel van Cheverny!

Kids-Campings.com