Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ardoer

Bijzonder accomodaties voor de hele familie

Ardoer is een samenwerking tussen verschillende familiecampings. De campings zijn verspreid over heel Nederland. Er worden 32 campings aangeboden, allemaal met een uniek karakter en op prachtige locaties. Zo vind je campings in Zeeland, maar ook in de Betuwe en in Noord-Holland. De campings zijn voorzien van een animatieprogramma en verschillende faciliteiten.De belangrijkste waarden voor de campings zijn: gastvrijheid, kwaliteit, familie en diversiteit. Het doel is een onvergetelijke ervaringen te creëren, zodat je met goede verhalen thuiskomt.

Diversiteit bij Ardoer

Er worden vier verschillende typen campingplaatsen aangeboden, waarbij je het zo luxe kunt maken als je zelf wilt. Wil je helemaal back to basic, kies dan voor een natuurplaats. Heb je toch liever wat luxe als je op vakantie bent, ga dan voor een comfort plaats of zelfs een luxe comfort plaats.

Qua accommodatie kun je het zo gek niet bedenken en ze hebben het bij Ardoer. Je kunt onder andere verblijven in een lodge, chalet, bungalow of een hotelkamer. Ook biedt Ardoer verschillende groepsaccommodaties aan. Wil je helemaal een vakantie om nooit te vergeten, verblijf dan in een van de bijzondere accommodaties. Er zijn campings waar je kunt verblijven op een woonboot, woonwagen, scheepshut of zelfs in een omgebouwde helikopter.

Campings van Ardoer

De Noetselerberg

Overijssel, Nederland

  • 5 Sterren ANWB TOP camping 2018!
  • Top animatieprogramma
  • Overdekt zwembad

Laat de kinderen kennis maken met de natuur op de Sallandse Heuvelrug via een speelbospad. Bij terugkomst op de camping staat het animatieteam weer klaar met leuke activiteiten.

Vakantiepark ’t Rheezerwold

Overijssel, Nederland

  • Gelegen in het Vechtdal
  • Vlakbij Hardenberg
  • Ruime kampeerplekken

Een gezellig familiecamping, gelegen in het mooie Overijssel, waar de hele familie en ook de hond mee naartoe kan.

Kids-Campings.com