Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

C’est si Bon

C’est si Bon is een keten met 11 campings die allemaal een unieke persoonlijkheid, een unieke stijl hebben. De campings zijn gelegen op de mooiste plekken in Frankrijk, waar je niet alleen van de omgeving kunt genieten, maar vooral ook van de lokale cultuur en keuken. Campings die rekening houden met duurzaamheid en de bescherming van de natuur.

Authenticiteit

Alle campings van C’est si Bon worden door families gerund en hebben een eigen tintje. Elke camping verschilt van een ander. Ze zijn echter allemaal gelegen op bijzondere plekken. Plekken die als typisch Frans gekenmerkt kunnen worden; een camping middenin in de wijngaarden van de Bourgogne of een aan de zandstranden van de Vendee. En plekken dichtbij de meest geliefde toeristische bezienswaardigheden in Frankrijk, bijvoorbeeld de Ardèche Camping die aan de rivier ligt, dichtbij de ‘Grand Canyon’ van Frankrijk; de Gorges d’Ardèche. Of La Belle Etoile, op maar een half uur afstand van Parijs en Disneyland.  De campings in deze regio’s zijn dan ook extra behulpzaam als het gaat om het uitkiezen van de leukste activiteiten voor haar gasten. De eigenaren van de campings zijn de beste mensen om te vragen voor advies of tips voor activiteiten in de omgeving. Tips die je niet zo snel in een reisgids of een blog vind, maar die alleen de locals weten.

Passie voor culinair

De, door families gerunde campings, delen dezelfde passie om gasten een geweldige vakantie te bieden. Dat doen ze door passie, door gastvrijheid en door het persoonlijke tintje. Het echte contact met elke gast op de camping is waardevol bij de campings van C’est si Bon. Maar niet alleen de gastvrijheid naar de gasten zijn zo bepalend voor de campings. De menukaarten van de restaurants worden gevuld met specialiteiten waar de regio bekend om staat. De verse vis uit Bretagne of de gekonfijte eend uit de Dordogne zijn de lokale specialiteiten die de campings van C’est si Bon zorgvuldig bereiden.

Campings van C'est si Bon

Château le Verdoyer

Dordogne, Frankrijk

 • In het park van een kasteel
 • Drie zwembaden
 • Avondshows en concerten

Bezoek de grotten, kastelen en musea en geniet van de bosrijke omgeving tijdens een wandeling. Verblijf op Château le Verdoyer.

Ardèche Camping

Ardèche, Frankrijk

 • De Gorges d’Ardèche
 • Gezellig winkelen in Privas
 • Charmante Franse marktjes

Een op en top Franse camping, maar met Nederlandse animatie voor de kids. Voor een heerlijk verblijf in de Ardèche!

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

 • Nederlandse eigenaar
 • Dierenparken
 • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Les Genêts

Zuid-Frankrijk, Midi-Pyreneeën, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

 • Bij het meer van Pareloup
 • Nieuw zwemparadijs
 • Lenny Club

Kamperen aan de rand van een meer? Les Genêts ligt aan het meer van Pareloup, waar genoeg mogelijkheden zijn om je te vermaken!

Kids-Campings.com