Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Sandaya

De kindvriendelijkste vakantiebestemmingen van hoogwaardige kwaliteit

Kies je voor een verblijf bij Sandaya? Dan teken je voor schitterende waterparken, animatie waar je geen genoeg van krijgt en een prachtige omgeving. Je vindt de campings van Sandaya door heel Europa, waardoor er voor iedere kleine en grote vakantieliefhebber wel een geschikte vakantiebestemming tussenzit. Kiezen jullie voor het zonovergoten Frankrijk of toch het prachtige Kroatië? Waar je voorkeur ook naar uitgaat: de campings bieden stuk voor stuk fantastische kwaliteit waardoor je niets tekort zult komen.

Kindvriendelijkheid ten top op de parken van Sandaya

Je kunt als ouder pas met volle teugen genieten van een vakantie als de kids het naar hun zin hebben. Gelukkig is dat bij Sandaya geen enkele uitdaging! Of je nu kiest voor een vakantie aan zee of in de groene natuur, op de parken van Sandaya zijn alle ingrediënten aanwezig die garant staan voor een onvergetelijke vakantie. Bovendien zijn er genoeg vakantievriendjes en vriendinnetjes in groten getale aanwezig, waardoor je niet raar moet opkijken als je de kids een hele dag kwijt bent.

Vermaak zoals je nog nooit hebt meegemaakt

Je kunt jong en oud geen groter plezier doen dan met een vakantie op een van de campings van Sandaya. De kids kunnen naar hartenlust spetteren in de fantastische waterparken of zich uitleven met de animatie, maar ook voor volwassenen is er genoeg te ondernemen. Zo kun je jezelf heerlijk in de watten laten leggen in de zenruimtes of actief meedoen met fitness of aquagym. Dankzij de shuttleservice naar het strand is het bovendien mogelijk om je handdoek uit te rollen en te genieten van zon, zee en strand. Geen waterrat? De natuur rondom de parken van Sandaya schreeuwt om ontdekt te worden. Keuze genoeg dus! Ook in de avonduren is er pret genoeg op Sandaya. Zo worden er verschillende thema-avonden georganiseerd die een gemoedelijke sfeer garanderen. Krijg je al vakantiekriebels?

Vakantieparken van Sandaya

Sandaya Blue Bayou

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Aan de Middellandse Zee
  • Twee zwemparadijzen
  • Extra luxe cottages

Aan de Middellandse Zee vind je Sandaya Blue Bayou. Dit is een walhalla voor kinderen. Hier vind je maar liefst twee zwemparadijzen. Dubbel zoveel waterpret!

Sandaya Deux Fontaines

Bretagne, Frankrijk

  • Glampen op een schiereiland
  • Directe toegang tot het strand
  • Waterpret in het aquapark

Verblijf in een luxe glampingaccommodatie op een schiereiland. Vanaf je glampingtent ben je binnen enkele stappen op het strand. Smeer je goed in en bouw een zandkasteel met de kinderen!

Sandaya Domaine le Midi

Loire, Frankrijk

  • Direct naar het strand vanaf de camping
  • Bijzondere accommodaties
  • Gelegen op een eiland

Overnacht in een tipi op camping Sandaya Domaine Le Midi. Deze familiecamping heeft een geweldig zwembad waar jij heerlijk kunt ontspannen en waar de kids eindeloos kunnen spelen.

Kids-Campings.com