Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

TOP Animation

Let us entertain you!

Wij weten dat kinderen een rol spelen in de bepaling van je vakantiebestemming. Veel mensen houden bij het zoeken van hun vakantiebestemming dan ook rekening met animatie en Nederlandstalig personeel. TOP Animation verzorgt animatieprogramma’s voor campings in Frankrijk, Italië en Spanje.

Medewerkers

TOP Animation neemt gedurende het jaar ruim tweehonderd medewerkers aan, die ze naar meer dan honderd campings sturen. Al deze medewerkers worden in ons eigen land gerekruteerd, waardoor ze vooral de Nederlandse taal eigen zijn. Dit verlaagt de drempel om in het buitenland naar de miniclub te gaan.

Wij selecteren onze medewerkers op spontaniteit, enthousiasme en het omgaan met kinderen. Wij trainen ze onder meer in minidisco’s, sportorganisatie, aquagym en knutselorganisatie. Zij krijgen de zomer van hun leven in het buitenland, juist door jouw zomer onvergetelijk te maken.

Over ons

TOP Animation is een kleine en jonge organisatie. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in werving en selectie van animatiepersoneel in drie Europese landen.

Op ons kantoor werken mensen die zelf ook animatiewerk op de camping hebben gedaan. Zij weten als geen ander wat iemand in huis moet hebben om de zomer van gasten tot een succes te maken. Tijdens de zomer zijn zij zelf ook in Frankrijk, Spanje en Italië te vinden om het animatieteam bij te staan waar nodig is.

Ben jij op zoek naar animatiewerk? Klik dan hier!

Pagina delen

Val de l’Arre

Zuid-Frankrijk, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Paardrijden, paintballen
  • Fitnessapparatuur
  • Aan een riviertje

Val de l'Arre is een gastvrije en gemoedelijke gezinscamping. Gelegen aan de rivier de Arre, perfect om af te koelen of om lekker te gaan vissen!

Kids-Campings.com