Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
9,2

Champ la Chèvre

Drôme, Frankrijk, Isère

  • Panoramisch uitzicht
  • Kids club
  • Jacuzzi

Vanaf deze camping heb je steeds weer een prachtig uitzicht op het landschap en de omgeving. Even bijkomen van alle drukte van de kinderen? Neem plaats in de jacuzzi van het zwembad en pak je rustmomentje!

Een panoramisch uitzicht op de bergen vanaf camping Champ la Chèvre. Deze camping is perfect voor avontuurlijke families, die houden van de bergen. Wandelingen maken langs de bergriviertjes of mountainbikes door de bossen. Daarvoor is Champ la Chèvre een ideale uitvalsbasis.

Kids club

De camping is een heerlijke plek om te verblijven. Er zijn meerdere zwembaden, waaronder een apart kinderbad. Het buitenbad is verwarmd en er is een badmeester aanwezig. Terwijl de kinderen in het zwembad spelen, kunnen de ouders relaxen in de jacuzzi. Naast de zwembaden is er een tennisbaan en een tafeltennistafel. Activiteiten voor jong en oud!

Er is een speeltuin en een springkasteel en tijdens de kids club leren de kinderen al snel leeftijdsgenootjes kennen om mee te spelen, dus plezier genoeg! De kids is de plek waar ze kunnen kleuren, knutselen, zingen en dansen met de animatrices. Ze komen terug naar de accommodatie met de leukste kleurplaten en knutselwerkjes. Erg leuk om de accommodatie op te vrolijken!

Omgeving

De omgeving leent zich perfect voor sportieve activiteiten. Op nog geen 5 km afstand van de camping zijn er verschillende activiteiten voor de campinggasten. Wat dacht je van paardrijden of een parcours in de bomen? Dus zijn jullie echte avonturiers? Dan is deze familiecamping is zeker een aanrader!

Champ la Chèvre op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Le Soleil Fruité - Kids-Campings.com NieuwBest deal

Le Soleil Fruité

Rhône-Alpes, Isère, Drôme, Frankrijk

  • Waterpark
  • Kinderboerderij
  • Ideale locatie voor sportievelingen

Ontdek de afwisselende landschappen, met enerzijds de lavendelvelden en olijfbomen en anderzijds de bergen en ruige natuur van de Vercors.

Ser Sirant - Kids-Campings.com

Ser Sirant

Rhône-Alpes, Isère, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

  • Aan een groot meer
  • Multisportveld
  • Surfgelegenheid

Een leuke kindercamping in de bergen? Dat is Ser Sirant! Met het uitzicht op de bergen raak je nooit uitgekeken. Het meer zorgt voor veel waterpret.

Kids-Campings.com