Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,5

Clot du Jay

Frankrijk, Franse Alpen, Provence, Zuid-Frankrijk

  • Panoramisch uitzicht
  • Knusse kindercamping
  • Zwembad met glijbaan

Camping le Clot du Jay is gelegen in het noorden van de Provence, in een zonnig dal met een panoramisch uitzicht. Deze streek staat bekend om haar heerlijke keuken, kleine marktjes en geweldige natuur. De camping heeft vijftig ruime, schaduwrijke plaatsen.

Animatie

Op le Clot du Jay heerst een gemoedelijke en veilige sfeer. De kinderen hebben hier de tijd van hun leven, mede door het Nederlandse animatieteam. Elke ochtend kunnen de kleinste kinderen naar de miniclub, en elke avond gaan ze los op de minidisco.

Ook tieners hoeven zich niet te vervelen. Op de camping kun je tafeltennissen en tafelvoetballen, maar ook voetballen en volleyballen op het veldje. Daarnaast kun je in de buurt rotsen beklimmen, fietstochten maken en roofvogels spotten.

Zwembad

Het zwembad van le Clot du Jay heeft een glijbaan, maar ook een kinderbadje. Voeg daar de ligstoelen rondom het zwembad aan toe, en je weet zeker dat ieder gezinslid aan zijn trekken komt in het zwembad.

Toch geen zin meer in het chloorwater? In de buurt van le Clot du Jay ligt een riviertje, waar het heerlijk rustig en koel is. Trek je waterschoentjes aan en ga hier naar toe om dammen te bouwen of vissen te vangen.

Clot du Jay op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Ramières - Kids-Campings.com

Ramières

Zuid-Frankrijk, Rhône-Alpes, Provence, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

  • Tussen de lavendelvelden
  • Terrassencamping
  • Sportieve Alpenvakantie

Vanaf kindercamping Les Ramieres heb je een prachtig uitzicht op lavendelvelden, olijfbomen en bergen. Geniet in het zwembad van dit uitzicht!

Kids-Campings.com