Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Dwergter Sand

Duitsland, Nedersaksen

  • Mascotte Bollo
  • Airtrampoline
  • Minigolfbaan

Geniet van ultieme rust in een prachtig natuurgebied in Duitsland net over de grens met Nederland. De ruime en mooi opgezette bungalows lenen zich voor dé ultieme ontspannen vakantie.

Landal Dwergter Sand is favoriet bij velen omdat het prachtig gelegen is achter de bossen van het natuurgebied Thülsfelder Talsperre. Verblijf in ruime bungalows die uitstekend onderhouden zijn. De stad Cloppenburg is dichtbij waar je lekker kunt eten en winkelen.

Dwergter Sand: natuur en ruimte

Dit vakantiepark ligt rustig en idyllisch midden in de natuur. Er zijn hier drie soorten bungalows waarin je kunt verblijven. Verblijf in een vier-persoons bungalow en geniet van 60 vierkante meter aan ruimte, verdeeld over twee verdiepingen. De zes-persoons bungalows zijn 85 vierkante meter en de tien-persoons bungalow is 125 vierkante meter in grootte. Alle bungalows zijn uitstekend onderhouden en beschikken over (bijna) alle gemakken van thuis.

Laat de kinderen lekker zwemmen in het zwembad terwijl jij tot rust komt in de whirlpool of de sauna. Ook is er een recreatiemeer naast het park en een populaire speeltuin. Ze kunnen zich uitleven op de kabelbaan of klimmen en klauteren in de toestellen. Of maak indruk op de andere kinderen en maak salto’s op de airtrampoline. Ook is er in de schoolvakanties een speciaal animatieteam dat de allerkleinsten meeneemt naar de Bollo Club en de oudere kids laat meedoen met het Fun & Entertainment programma.

Geniet van de veelzijdige natuur

In het recreatiegebied Oldenburger Münsterland kun je er met het hele gezin op uit gaan. Het park ligt direct achter een groot bos waar je heerlijke wandelingen kunt maken op de eindeloze paden. Voor een actief dagje uit neem je de kinderen mee naar Molli Bär Spielpark. Dit park ligt overigens slechts op vijf kilometer afstand van het park. Hier kunnen ze genieten van een speelparadijs met enorme ballenbak, een waterpark met bootjes, een enorme airtrampoline, minigolf en er is een kartbaan. Ook ligt er op negen kilometer een klauterwoud, waarin je middels een parcours en zekering van boom naar boom loopt door obstakels en hindernissen.

Dwergter Sand op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Nordseeküste - Kids-Campings.com

Nordseeküste

Nedersaksen, Duitsland

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Wadlopen in UNESCO-Wereldnatuurerfgoed
  • Dichtbij Hanzestad Bremen

Heerlijk met de kids naar het strand vanaf Center Parcs Nordseeküste. Jong en oud kan zich uren vermaken op het strand. Ook op het park zijn er talloze faciliteiten.

Salztal Paradies - Kids-Campings.com

Salztal Paradies

Nedersaksen, Duitsland

  • Natuurbelevingspad
  • Indoorspeelparadijs
  • Zwemparadijs

Verwonder je over het natuurschoon in het nationale park of neem een plons in het zwembad! Minder weer? Ga naar het indoorspeelparadijs!

Kids-Campings.com