Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Salztal Paradies

Duitsland, Nedersaksen

  • Natuurbelevingspad
  • Indoorspeelparadijs
  • Zwemparadijs

Op deze heerlijke camping zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Met veel water- en speelplezier zal deze vakantie een groot succes worden.

Op camping Salztal Paradies van Landal in hartje Duitsland zit je helemaal op je plek. Op slechts een paar uurtjes rijden van de Nederlandse grens zit je middenin het prachtige Harz waar je kunt zwemmen, mountainbiken, wandelen en nog veel meer!

Gezellige sfeer op Salztal Paradies

Het ultieme plezier in de zomervakantie is natuurlijk zwemmen. Het binnenzwembad van Salztal Paradies is een waar zwemparadijs voor uw kind. Het is namelijk niet een zwembad alleen, maar je kunt er in de golven duiken in het golfslagbad. Ook kun je dobberen in de whirlpool of naar beneden glijden in een band door de enorm grote glijbaan. Hierin willen de kinderen ontelbaar vaak naar beneden glijden. Ze hebben de gehele dag onbeperkt toegang tot dit zwemparadijs. Na het zwemmen kun je heerlijk in de sauna jezelf een verwenmomentje geven.

Er is elke dag een enthousiast animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken. Laat je helemaal gaan in het indoor speelparadijs of verstop je in de ballenbak. Vervelen is hier onmogelijk. Is het lekker weer? Laat de kids dan lekker in de buitenlucht in een van de speeltuinen op de camping spelen. Of probeer een paar sprongen op de grote air-trampoline. Ook hier zullen de kids zich uren vermaken. Bij de kinderclub kunnen de kinderen elke dag lekker knutselen of dansen op muziek.

Zin om te schaatsen in de zomervakantie? Wat? Jazeker! Direct naast het vakantiepark bevindt zich een schaatshal die het hele jaar is geopend. Heerlijk voor als het een dagje erg warm is buiten. Race tegen je kinderen op het ijs of doe een schaatsdansje op de muziek.

Speciale kinderappartementen

Het leuke van deze Landal camping is dat het park appartementen heeft die speciaal voor kinderen zijn ingericht. Zo heeft dit appartement een verfrissende kikkerdouche en kunnen de kids spelen en slapen in het stapelbed. Er is een krijtbord bij elk bed waar ze op kunnen schrijven, bijvoorbeeld wie er op welk bed slaapt. De TV heeft een DVD-speler waardoor ze elke gewenste video kunnen kijken.

Salztal Paradies op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Nordseeküste - Kids-Campings.com

Nordseeküste

Nedersaksen, Duitsland

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Wadlopen in UNESCO-Wereldnatuurerfgoed
  • Dichtbij Hanzestad Bremen

Heerlijk met de kids naar het strand vanaf Center Parcs Nordseeküste. Jong en oud kan zich uren vermaken op het strand. Ook op het park zijn er talloze faciliteiten.

Dwergter Sand - Kids-Campings.com

Dwergter Sand

Nedersaksen, Duitsland

  • Mascotte Bollo
  • Airtrampoline
  • Minigolfbaan

Recreatiegebied voor jong en oud, vlakbij een stuwmeer en een heus klim- en klauterbos. Vakantiepark Dwergter Sand in Nedersaksen.

Kids-Campings.com