Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7

Ile d’Offard

Centre-Val de Loire, Frankrijk, Loire, Poitou-Charentes

  • Op een eilandje
  • Midden in de stad
  • Zeilen

Camping met een bijzondere ligging midden in de rivier de Loire, én midden in de stad Saumur. Je kunt hier leren zeilen, of naar het attractiepark Puy du Fou in de buurt.

Op een eiland in de rivier de Loire ligt kindercamping Ile d’Offard, midden in het historische stadje Saumur. De camping heeft 164 staanplaatsen en 78 huuraccommodaties. In de omgeving is veel te doen, maak bijvoorbeeld een parachutesprong of bezoek het kasteel van Brézé.

Activiteiten

In het hoogseizoen organiseren een Nederlandse en een Franse animatrice allerlei spellen en toernooien. Voor kinderen van vier tot zes jaar zijn er andere activiteiten dan voor kinderen van zes tot twaalf jaar. ’s Avonds zijn er ook bandjes op de camping. Op de camping kun je ook fietsen en mountainbikes huren, en er is zelfs een spa.

In de buurt kun je verschillende tochten maken: te voet, te paard, per fiets of in een koets. Ook kun je kano’s of kajaks huren, en in de buurt ligt ook een klimpark. Verder ligt dertig kilometer van Ile d’Offard het attractiepark Puy du Fou.

Waterpret

In het grote zwembad kun je naar hartenlust baantjes trekken of balletjes overgooien. Voor de allerkleinsten is er een apart kinderbadje.

Omdat de camping op een eilandje ligt, is de rivier overal. Zeil eroverheen in een boot, of vang wat vissen op de rustigere plekjes. Ook kun je hierin zwemmen bij het privéstrandje aan de camping.

Ile d’Offard op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Voiles d’Anjou - Kids-Campings.com

Voiles d’Anjou

Poitou-Charentes, Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Midden in de Loirevallei
  • Tennisbaan
  • Minigolf

Knutsel en doe spelletjes in de miniclub, of werk je in het zweet op een van de sporttoernooien op Voiles d'Anjou in de Loirestreek!

Kids-Campings.com