Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8

Voiles d’Anjou

Centre-Val de Loire, Frankrijk, Loire, Poitou-Charentes

  • Midden in de Loirevallei
  • Tennisbaan
  • Minigolf

Familiecamping Voiles d’Anjou ligt midden in de Loirevallei, die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. In de vallei liggen wel negentien kastelen, waaronder het kasteel van Saumur en het enorme kasteel van Brissac. Voiles d’Anjou heeft 111 ruime kampeerplaatsen, waarop je ook mag barbecueën. Daarnaast kun je op de camping ook een accommodatie huren.

In juli en augustus organiseren een Nederlandse en een Franse animatrice zes dagen per week allerlei activiteiten. De vroege vogels kunnen ’s ochtends meedoen met aquagym. ’s Avonds kunnen de kinderen nachtzwemmen, terwijl ouders dansen op een van de bandjes die op komen treden. Kinderen voeren soms ook zelf een showtje op, of ze doen lekker mee met de minidisco.

Iedere ochtend kun je vers brood halen bij de receptie. Ook kun je hier op elk moment gratis gebruikmaken van de wifi. Voor minder validen zijn er aparte douches en toiletten, en ook voor baby’s verschonen is er een aparte ruimte.

Faciliteiten

Zoek verkoeling in een van de twee zwembaden op Voiles d’Anjou. Het ene zwembad is overdekt, bij het buitenzwembad ligt een apart pierenbadje. Om de baden heen staan gratis ligbedden.

Verder kunnen kinderen zich vermaken op de springkussens, in de speeltuin of bij de gameroom. De camping heeft ook verschillende sportterreinen, zodat je kunt jeu de boulen, voetballen, volleyballen, minigolfen, pingpongen en tennissen.

Voiles d’Anjou op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Ile d’Offard - Kids-Campings.com

Ile d’Offard

Poitou-Charentes, Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Op een eilandje
  • Midden in de stad
  • Zeilen

Klimmen, kanoën, paardrijden, naar een attractiepark of tot rust komen in de Spa; op deze camping kan het allemaal!

Kids-Campings.com