Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7,1

Colombière

Drôme, Frankrijk, Franse Alpen, Meer van Annecy, Rhône-Alpes

  • Lenny de Vos
  • Zwembad met glijbaan
  • Speeltuin met springkussen

Camping la Colombière is een verzorgde camping in het Alpengebied. Het ligt tussen Annecy en Genève, op de grens van Frankrijk en Zwitserland, en heeft 115 kampeerplaatsen. De camping is bij uitstek geschikt om te genieten van de mooie natuur. La Colombière bestaat al sinds 1971, toen lag de camping midden in een fruitboomgaard.

Animatie

Tijdens het hoogseizoen wacht het Nederlandse animatieteam op de kinderen met een goed gevuld animatieprogramma. Ook ouderen kunnen zich vermaken met allerlei activiteiten, zoals live muziek. Vanaf de zomer van 2017 zal ook mascotte Lenny de Vos deelnemen aan het animatieprogramma.

De allerkleinsten kunnen zo meedoen met de Lennyclub, waarna ze thuiskomen met de mooiste knutselwerkjes. De oudere kinderen vermaken zich door mee te doen met sporttoernooien, zoals voetbal en jeu de boules. In de avond danst jong en oud op de campinghits tijdens de minidisco, vaak gevolgd door een echte dansavond.

Zwembad

Lekker weer of niet, je kunt altijd een duik nemen in een van de zwembaden. La Colombière heeft een binnen- en een buitenbad, dus je kunt zelfs met onweer in het water spetteren.

Kleine kinderen vermaken zich in het aparte kinderbad met speeltoestellen terwijl de ouders bijkomen in de jacuzzi. Rondom het zwembad staan ligstoelen, waarvan je gratis gebruik kunt maken.

Colombière op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Lac Bleu (Doussard) - Kids-Campings.com

Lac Bleu (Doussard)

Rhône-Alpes, Meer van Annecy, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

  • Meer van Annecy
  • Privéstrand
  • Zwemparadijs

Op zoek naar een luxe camping? Camping Le Lac Bleu is een vijfsterrencamping en een paradijs voor familie, aan het meer van Annecy.

Kids-Campings.com