Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,3

Lac du Marandan

Frankrijk, Isère, Rhône-Alpes

  • Aan een meer
  • Vissen en kanoën
  • Beachvolleybal

Camping met privéstrandje aan het meer, waar je ook kunt vissen en kanoën. Bovendien leuke activiteiten voor de kinderen!

Kindercamping Lac du Marandan ligt tussen Grenoble en Valence, en biedt een fantastisch uitzicht op het natuurpark Vercors. Je hebt er ruime kampeerplaatsen voor de tent of de caravan, maar ook comfortabele huuraccommodaties. De camping is met zijn 22 hectare redelijk klein.

Miniclub

Op Lac du Marandan staan kinderen centraal. De allerkleinsten gaan elke dag naar de miniclub, die wordt begeleid door een Nederlandse animatrice. Naast die miniclub organiseert ze sporttoernooien, minidisco’s en andere spellen.

’s Avonds hoef je je ook niet te vervelen, door bijvoorbeeld de karaoke en de dansavonden. Doordat Lac du Marandan een familiecamping is, garandeert hij een stilte vanaf 22.30 uur. Dan zijn de activiteiten ook afgelopen. Je kunt wel nog rustig een drankje doen na deze tijd.

Meer

Dagelijks is er een speciaal gebied van het meer afgezet voor campinggasten, en hier kun je van 10.00 uur tot 18.00 uur onder toezicht van badmeester zwemmen. Aan dit gebied ligt ook een privéstrandje van zand, waar al veel zandkastelen zijn gebouwd.

In het meer kun je ook vissen en andere sporten beoefenen. Huur bijvoorbeeld een kano, en vaar naar het eilandje midden in het meer! De oudere kinderen kunnen dit stuk misschien ook wel zwemmen. Wat zou er op het eilandje allemaal te zien zijn?

Lac du Marandan op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Le Soleil Fruité - Kids-Campings.com NieuwBest deal

Le Soleil Fruité

Rhône-Alpes, Isère, Drôme, Frankrijk

  • Waterpark
  • Kinderboerderij
  • Ideale locatie voor sportievelingen

Ontdek de afwisselende landschappen, met enerzijds de lavendelvelden en olijfbomen en anderzijds de bergen en ruige natuur van de Vercors.

Ser Sirant - Kids-Campings.com

Ser Sirant

Rhône-Alpes, Isère, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

  • Aan een groot meer
  • Multisportveld
  • Surfgelegenheid

Een leuke kindercamping in de bergen? Dat is Ser Sirant! Met het uitzicht op de bergen raak je nooit uitgekeken. Het meer zorgt voor veel waterpret.

Kids-Campings.com