Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Pomport Beach

Pomport Beach

Aquitanië, Dordogne, Frankrijk, Zuid-Frankrijk

  • Zwemmeer met strand
  • Beekje loopt door camping
  • Diverse sporten

De kindvriendelijke camping Pomport Beach ligt in de Dordogne. Over het campingterrein loopt het riviertje de Gardonnette, dat uitkomt op een prachtig zwemmeer met strand. De camping heeft ruime staanplaatsen voor tent en caravan, maar je kunt er ook accommodaties huren.

Pomport Beach heeft een groot zwembad met apart kinderbadje. Oudere kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken, mede door de drie verschillende waterglijbanen en de gratis opblaasbanden die ze mogen gebruiken. Ouders kunnen gratis een ligbed om het zwembad gebruiken.

Voor de afwisseling kun je ook naar het meer gaan, waar Pomport Beach een privéstrand aan heeft. Hier kun je in het gras of in het zand liggen, terwijl de kinderen zwemmen of zandkastelen maken. Bij het meer staan ook speeltoestellen, en je kunt er kano’s, kajaks en waterfietsen huren. Daarnaast kun je enorme vissen vangen in het meer.

Animatie

De Nederlandse animatrice staat zes dagen per week klaar om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. ’s Morgens kunnen ze knutselen in de miniclub, ’s middags kunnen de grotere kinderen mee doen met spellen en sportactiviteiten, en ’s avonds swingt jong en oud mee op de leukste campinghits.

Kom naar een kampvuur, doe mee met een avondspel of gooi een balletje op bij het beachvolleybalnet. Natuurlijk ontbreken ook op de camping het jeu de boules terrein en de pingpongtafels niet!

Pomport Beach op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Perpetuum - Kids-Campings.com

Perpetuum

Zuid-Frankrijk, Dordogne, Aquitanië, Frankrijk

  • Nederlandse animatie
  • Apart kinderbad
  • Wekelijkse disco

Op zoek naar een gezellige en kleinschalige kindercamping? Die heb je gevonden in camping Perpetuum in de prachtige streek Dordogne.

Kids-Campings.com