Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Kids-Campings.com

Nederlandse camping aan een meer

Direct boeken »

Atlantische Kust, Frankrijk, Loire, Vendée

Mette Bijeman

"De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings!"

Direct boeken »

La Guyonnière

Spelen en dansen met Lenny de Vos

In de Vendée ligt kindercamping la Guyonnière. Op deze middelgrote camping kun je kiezen uit chalets, stacaravans, safaritenten of je eigen kampeerwoning. De camping ligt in de Vendée, een gebied waar je zowel culturele als sportieve uitjes kunt maken.

Service

La Guyonnière heeft Nederlandse eigenaren, dus je kunt zonder taalbarrière met allerlei vragen bij ze terecht. Ook het animatieteam bestaat voornamelijk uit Nederlanders, en de mascotte Lenny de Vos is in 2016 weer van de partij. ’s Ochtends is er een miniclub, ’s middags zijn er waterspelen, sporttoernooien en splash dances. ’s Avonds dansen de kinderen natuurlijk mee met de minidisco, maar voor de ouderen voert het animatieteam shows op. Ook kun je meedoen met karaoke, of dansen een thema-avond.

Ook naast de animatie is genoeg te doen. Zo kunnen de kinderen rondrijden op pony’s, of ze borstelen. Verder heeft la Guyonnière tennisbanen en verhuurt de camping mountainbikes. Ook kun je op verschillende plekken geiten, konijnen en schapen aaien en knuffelen. Neem zeker even een kijkje, of voer ze een stukje stokbrood.

Waterpret

Op een warme dag gaat er niets boven een verfrissende duik in het zwembad. Daar kunnen de kleintjes spetteren in hun speciale pierenbadje, de jongeren kunnen van een van de glijbanen afroetsjen. Ouders kunnen lekker meedoen, of juist bruin worden op een ligbed in de zon. In de zwembadbar kun je ook een ijsje, snack of koude drank halen.

Driehonderd meter van la Guyonnière ligt het meer Lac du Jaunay. In die groene omgeving kun je zwemmen en vissen, maar ook prachtig wandelen en fietsen. Behoefte aan nog meer water? In een half uurtje ben je op de stranden aan de Atlantische kust.

La Guyonnière kenmerken

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

Lenny Club

 

logo_lenny_club

Op deze camping is Lenny de Vos aanwezig!

Lenny Club is dé ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft en heeft als belangrijke kernwaarden kleinschaligheid, persoonlijkheid en professionaliteit. Vakantie vieren op een camping waar de Lenny Club aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, voor ouder en kind. Meer informatie over de Lenny Club.

Social media

Kids-Campings.com