Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Dansen met Lenny bij Coudoulets

In het zuiden van de Ardèche vind je familiecamping Coudoulets. Een echt feestje voor alle kids! Meteen bij aankomst op de camping zijn de kids niet meer weg te slaan bij Lenny de Vos. Samen met deze vriendelijke mascotte doen de kinderen mee aan de leukste activiteiten. Ardèche Frankrijk - Coudoulets, kids-campings

Lachen, gieren en brullen met Lenny

Samen met Lenny de Vos hebben de kinderen de hele dag door plezier. De allerkleinsten maken samen met Lenny de mooiste creaties tijdens de creatieve workshops. Of laat je schminken als Lenny. Wie lijkt het meest op de gezellige mascotte? Maar daar is nog niet alles mee gezegd. Het enthousiaste animatieteam organiseert ook de hele dag door de leukste activiteiten. Kies je voor een gezellig potje tafeltennis of doe je mee met het spannende jeu de boules? De dag sluit je af met de gezellige minidisco. Terwijl de kids dansen op de muziek samen met Lenny, geniet jij van een heerlijk drankje.

Animatie Lenny

Waterpret aan het zwembad van Coudoulets

Zijn de kinderen even uitgespeeld? Strijk dan met het hele gezin neer bij het zwembad. Spetter in het water, maak de grootste bommetjes of roetsj van de glijbaan. Of kies je toch voor het gezellige kinderbadje? Tussen de clowns spetter en spuit je met het water. Kijken of je het bedje van papa en mama kunt halen met de uitdagende waterspuit. Maar ook aan de ouders is gedacht met de heerlijke jacuzzi’s en waterfietsen. Zelfs met minder weer spetter je de hele dag in het water dankzij het overdekte zwembad.  Wedden dat jouw kids hier niet meer weg te slaan zijn?

Zwembad camping - Coudoulets, kids-campings

De leukste to do’s voor het hele gezin

Heb je zin in een leuk uitje met het hele gezin? In de omgeving van Coudoulets is er genoeg te beleven! Na een paar minuten lopen sta je al aan de oever van rivier de Ardèche. Terwijl de kids een duik nemen in de rivier maak jij de mooiste wandelingen langs de oever. Of ontdek met het hele gezin de geheimen van het oude stadje Ruoms. Tijdens de spannende speurtocht ontdekken de kinderen alle geheimen terwijl jij geniet van de historische gebouwen. Zijn jouw kids liever actief bezig? Spring dan in een kano en vaar over de spannende rivier.

Kanoën omgeving - Coudoulets, kids-campings

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Domaine du Logis

Familie Blommestijn, 22 maart 2017

Mooie camping!

Mooie en rustige camping, heel aardige medewerkers (& spreken erg goed Engels!), prima ruime plekken voor de caravans, hele fraaie omgeving, erg veel te zien – ook vlakbij de camping. Loopafstand naar de bakker in het dorp (ca. 800 meter, door het bos). Tips in de omgeving? De 11 sluisjes/ ecluses aan kanaal vlakbij de camping, de menhirs alom in Bretagne. Plaatsen als Combourg (voor de boodschappen), Rennes, Dinan, Dinard, St.Malo, langs de kust rijden richting Cap Frehel en verder weg naar Mont Saint Michel (TIP: ’s avonds bezoeken). Lekker eten: Prima Italiaans restaurant in Combourg.

Bezocht Domaine du Logis met partner.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com