Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Mas de Champel: met het hele gezin in de natuur

Midden in het natuurpark van de Ardèche ligt het kindvriendelijke Le Mas de Champel. Hier kunnen de kids de hele dag door hun eigen gangetje gaan terwijl jij geniet van de prachtige omgeving. Door het gezellige animatieteam is hier altijd wel iets te beleven. Elke keer verrassen de animateurs je weer met gezellige muzikale shows of karaoke avonden. Dat is pas vakantie!

Knutselen kinderen animatie - Mas de Champel, kids-campings

Foto van Mas de Champel

Samen genieten

Het verkoelende zwembad is de ontmoetingsplek voor de kids. Het fijne is dat door de oplettende badmeester jij geen omkijken meer hebt naar je koters.  Jij kunt dus lekker van het zonnetje blijven genieten aan het zwembad terwijl de kids de tijd van hun leven hebben. Met hun vriendjes spetteren ze in het water of maken ze de grootste bommetjes. Even uitgezwommen? Na een actief potje aquagym kunnen ze meteen door naar de leuke kidsclub. Van 10:00 uur tot 12:00 uur organiseren ze de leukste activiteiten. Van mee dansen op de leukste nummers tot aan knutselen. Of wat dacht je van een jeu de boules toernooi? Die vakantievriendjes zijn dan zo gemaakt!

Zwembad camping - mas de champel, kids-campings

Foto van Mas de Champel

Gezellige zomerdagen in de Ardèche

Op Camping Mas de Champel is genoeg te doen voor iedereen. Maar tijdens een vakantie is het natuurlijk wel zo leuk om ook wat van de omgeving te ontdekken. Spring dus met het hele gezin in je kano en vaar over de rivier. Dit is de perfecte manier om de omgeving te ontdekken en onderweg een verfrissende duik te maken. Of wandel over de markt van La Voulte. Terwijl je de lokale lekkernijen proeft vullen de kids hun tassen met het leuke speelgoed. Zijn jouw kinderen echte waaghalzen? De tieners klimmen en klauteren door de bomen terwijl de allerkleinsten springen op het luchtkussen.

Klimbos omgeving - kids-campings

Foto via Pixabay

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Kids-Campings.com