Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De leukste activiteiten tijdens de herfst

Eindelijk weer een weekje vrij van alle drukte. Genoeg tijd, maar wat zou je nu eens gaan doen? De koele herfstdagen zijn gemakkelijk te vullen. Geniet optimaal van de vrije dagen met minder hoge kosten dan tijdens die hete zomerdagen. Ga gezellig met de kids eropuit en heb een dag vol dolle pret. Spring op de blaadjes, sjees in de achtbanen of verkleed je met Halloween. De pret valt zeker niet te stoppen. Benieuwd naar allerlei mogelijkheden, lees gezellig mee!

1. Pretpark

’s Ochtends vroeg al rijdend richting een pretpark, terwijl de kids nog een dutje op de achterbank doen. Een typische herfstvakantiedag. Eenmaal aangekomen en ingecheckt, kan de dag van start gaan! De kids kunnen lekker gaan rondrennen en glijden over de rails van de achtbanen. Liever een rustigere attractie? Draai rondjes mee in het draairat en maak een gezellige familiefoto tijdens de rit.

Theme park loly galina

Foto van loly galina via Unsplash

2. Boswandelingen

Lekker rondrennen over de pasgevallen herfstbladeren, terwijl je een warme sjaal om hebt. Als dat geen superleuke dag in de natuur wordt! Neem de kids mee naar een van de vele bossen in de omgeving en breng hier de hele dag door. Ga gezamenlijk op zoek naar de echte herfstschatten. Wie gaat de mooiste paddenstoel vinden?

Fall Annie Spratt

Foto van Annie Spratt via Unsplash

3. Kinderboerderij

Een fan van het aaien van lieve dieren? Breng een bezoekje aan een kinderboerderij. Er zijn hier altijd geitjes die graag een warme knuffel van jou willen ontvangen. De middag wordt goed gevuld met al die dierenvreugde om je heen. En vergeet je niet te kijken wanneer je de dieren kunt voeren? Dan eten ze zeker weten uit je hand!

Petting zoo sydney Rae

Foto van sydney Rae via Unsplash

4. Halloween vieren

Begin lekker vroeg met het creëren van het perfecte ‘Trick or Treat’ kostuum. De kids kunnen een echte modeshow geven met hun geweldige verkleedpak. Eenmaal ready om het huis te verlaten? Dan begint de start van de “enge” avond. Zorg je wel dat jullie huis extra eng versierd is?

Halloween TK Hammonds

Foto van TK Hammonds via Unsplash

5. Glow in the dark minigolf

Eens een keer wat anders: een avondje glow in the dark minigolf. De kids kunnen hier hun minigolf skills showen in het donker. Wie van het gezin gaat deze game winnen? Je komt daar maar op 1 manier achter, trek je witste kleren aan en maak je klaar voor een avondje glow in te dark.

Mini golf Cristina Anne Costello

Foto van Cristina Anne Costello via Unsplash

Wat ga jij in de herfstvakantie doen?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Kids-Campings.com