Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Even niet op vakantie? Dit doe je met je kids in deze tijden!

Het is ook allemaal wat. Eerst in maart je kids dag in dag uit binnen, en nu lijkt het erop dat we weer dezelfde kant op gaan. En dat terwijl je zo’n leuke herfstvakantie in het vooruitzicht had! Adios warme zandstranden en hola achtertuin… Maar niet getreurd! Met deze tips gaan wij ervoor zorgen dat jij toch een hele leuke tijd hebt met de kids, ook zonder het Spaanse zonnetje! En dit natuurlijk allemaal coronaproof! Ben je nu benieuwd welke tips dit zijn? Lees dan even met ons mee!

Vliegtuigen spotten

Tuurlijk, tuurlijk, dit is heel erg dubbel. Want veel liever had jij zelf in het vliegtuig de veiligheidsregels te horen gekregen, maar jouw kids hebben de tijd van hun leven! Want die vinden een vliegtuig maar wat cool! Zo krijg je toch een beetje dat vakantiegevoel, en dat helemaal gratis!

person holding blue airliner beside rock

Foto van Chris Leipelt via Unsplash

Door de modder banjeren in het bos

Trek de regenlaarzen uit de kast en neem de kids mee naar het bos! Want we weten natuurlijk allemaal dat er niets leukers is voor kids dan lekker in plassen springen en zo vies mogelijk worden! Neem ze mee naar het bos bij je in de buurt, of neem bijvoorbeeld een kijkje in het natuurpark OERRR! Hier kunnen ze niet alleen lekker spelen, maar hier worden ook speurtochten georganiseerd! Voor jezelf is er ook genoeg te spotten in het bos, want in deze tijd van het jaar ontbreken de verschillende soorten paddenstoelen natuurlijk niet! Dus; laarzen aan en huppelen maar!

person wearing yellow rain boots

Foto van Kristin Brown via Unsplash

Aapjes kijken met jouw aapjes

Een bezoekje aan de dierentuin is natuurlijk altijd goed! Hier kan je goed afstand houden en het is echt een leuk uitstapje! Lachen om de glijdende pinguïns, meeschreeuwen met de leeuwen of de grootste haaien bewonderen. De horeca is helaas in sommige dierentuinen dicht. Dus neem vooral lekker je eigen boterhammetjes met pindakaas mee! Toch lekker een hapje daar doen? Check van tevoren of de horeca in de dierentuin waar jij heen gaat geopend is. Van dierentuinen zijn er genoeg in Nederland, dus neem je aapjes mee en ga ervoor.

chimpanzee holding mirror

Foto van Andre Mouton via Unsplash

Leuk en leerzaam

Last but not least: neem je kids eens mee naar een museum! Dit kan naar van alles zijn. Zijn jouw kids echte dinofans? Neem ze dan mee naar Naturalis in Leiden! Hier kunnen ze gigantische dino’s bekijken en leren ze meer over waar deze dino’s nu precies leefden! Wat ook een bijzondere ervaring is: je kids meenemen naar Corpus! Wat hier zo bijzonder aan is? Je loopt door het menselijk lichaam heen! Maar ook de toekomstige astronautjes hoeven zich niet te vervelen. Die kijken namelijk hun ogen uit in de Space-Expo, waar je allerlei spannende feitjes leert over de ruimte!

boy standing inside closed room

Foto van Michał Parzuchowski via Unsplash

Deze situatie is natuurlijk lastig. Maar met deze tips bezorg jij je kids toch een super leuke tijd! Waar neem jij je kids mee naartoe? 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Saint Amand

Familie van de Laar, 22 maart 2017

Mooie ligging!

Mooie ligging, ideaal voor het maken van leuke uitstapjes in de omgeving. Rustig, niet te massaal en toch genoeg te bieden. Hele mooie natuur. Zwemmen en vissen vangen in riviertjes, wandelen in de bergen, leuke stadjes en marktjes in de buurt. Klimbos (touwenparcours, tokkelen o.a. over het water).

Bezocht Saint Amand met partner.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com