Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Je vakantie herbeleven doe je zo

Heb je een heerlijke vakantie geboekt voor in de zomer? Het uitkijken naar een welverdiende vakantie is een groot onderdeel van de gehele vakantiepret. Lekker een paar weken weg op een leuke camping met de kinderen. Ook na de vakantie is het leuk om terug te denken aan een fijne tijd. Je kunt nog jaren nagenieten van de mooie momenten die je er hebt beleefd. We hebben een paar leuke ideeën bedacht zodat je je een fantastische tijd kan blijven herbeleven.

Een polaroid camera

Je kunt natuurlijk niet zonder een camera op vakantie gaan. Gelukkig hebben we tegenwoordig ook allemaal onze telefoons bij ons. Wil je dit jaar toch iets anders? Dan kun je er voor kiezen om een leuke polaroid camera mee te nemen. Zo’n camera geeft net een andere touch aan de foto’s. Het authentieke gevoel dat je van de foto’s krijgt valt bij veel mensen in de smaak. Daarnaast heb je geen mogelijkheid om de foto’s te verwijderen. Je zult in dit soort foto’s echt zien hoe de vakantie is en dit jaren later ook weer net zo ervaren. Na de reis kun je ervoor kiezen om de foto’s in een album te plakken of je kunt ze in een leuke fotolijst ophangen.

Geen standaard foto album

Het maken van een foto album van de vakantie is natuurlijk een goed idee om later leuke herinneringen op te kunnen halen. Er is natuurlijk niets mis met een standaard foto album, maar tegenwoordig zijn er ook veel andere leuke manieren waarop je de vakantie kunt herbeleven. Zo kun je een leuke brochure maken als aandenken. Of je kunt het aandenken in de vorm van een vakantieglossy maken. Met een beetje creativiteit maak je de belevenissen die je hebt gehad zo nog specialer! Je kunt er ook voor kiezen om dit jaar een collage te maken van de vakantie en deze in een lijst aan de muur te hangen.

Personaliseer alledaagse voorwerpen

Een foto album of brochure zul je een paar keer per jaar tegen komen. Wil je vaker herinnerd worden aan een leuke reis? Dan kun je ervoor kiezen om de foto’s te laten drukken op alledaagse voorwerpen. Denk aan een leuke tas, mok of een sleutelhanger. Zo kun je ook in het dagelijks leven nog terugdenken aan de fijne vakantie. Dit is natuurlijk ook een erg leuk aandenken voor de kinderen. Er zal zo nog regelmatig over een vakantie gesproken worden. 

Foto van Katarzyna Urbanek via Unsplash

Hoe blijf jij je vakantie herbeleven?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Vagues

Familie Sterk, 15 mei 2019

Mooie camping, veel te doen!

Ervaring

Het is een mooie camping waar veel te doen is voor jong en oud. Het zwembad is mooi en er zijn voldoende ligbedden beschikbaar. De animatie in juli/aug. is er leuk voor zowel jong als oud. Het enige nadeel is dat de camping uit 3 delen bestaat en dat er een doorgaande weg loopt tussen de delen 1/2 en 3.

Tips in de omgeving

De plaatjes Valras-Plage en Vias zijn erg leuk om eens te bezoeken. Verder heb je driemaal per week een markt die op loopafstand te bereiken is.

Bezocht Vagues in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com