Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zwarte Woud

Een kindvriendelijke vakantie in de prachtige Duitse natuur

Met kinderen kan het elk jaar weer een hele uitdaging zijn om een geschikte vakantiebestemming te vinden voor het gezin. Zoek niet verder! Het Zwarte Woud in Duitsland is perfect voor jullie familievakantie. Deze bestemming heeft zelfs een award gewonnen voor ‘familievriendelijke vakantiebestemming’! Wat betekent dat de meeste accommodaties hier voldoen aan de wensenlijst van kinderen! Waaronder genoeg speelplekken om lekker uit te razen en een heerlijk zwembad.

Het Zwarte Woud bevindt zich in het zuidwesten van Duitsland. Vanaf Utrecht kun je in ongeveer zeven uur rijden op bestemming zijn, gemakkelijk te bereiken dus. Onderweg kijk je je ogen uit! Tijdens de rit passeren jullie namelijk prachtige groene dalen, helderblauwe meren en tal aan watervallen! 

Onderneem leuke activiteiten!

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud zullen jullie je zeker niet vervelen, hier vinden jullie genoeg activiteiten om een hele vakantie mee te vullen. De actievelingen kunnen hun hart niet op tijdens een van de vele (korte) wandelingen of een tocht op een mountainbike. Inspiratie nodig? Bezoek het Baumwipfelpfad ten noorden van Freudenstadt, een klim tussen de boomtoppen waarna je met een glijbaan naar beneden kunt. Gil de longen uit je lijf tijdens een ritje op één van de vele rodelbanen of ga een dagje uit naar attractiepark Europa Park, waar jullie de hele dag plezier zullen hebben in de vele attracties of tijdens het bijwonen van een fascinerende show.

Bij mooi weer is het ook zeker een aanrader om een bootje te huren en rond te varen over de Titisee. Maar, het is natuurlijk ook heerlijk om gewoon op de camping lekker te relaxen en met een hapje en een drankje bij te komen van het drukke leven thuis. Op de campings zijn genoeg voorzieningen, zoals speeltuinen en soms zelfs een animatieteam.

Overtuigd? Neem dan hier een kijkje bij alle accommodaties die wij aanbieden in het Zwarte Woud.

Populaire bestemmingen in het Zwarte Woud

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com