Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Gers

Genieten in Zuid-Frankrijk!

Met het gezin de rust opzoeken in de natuur van een Zuid-Franse regio. Je onderneemt leuke activiteiten in de buurt en verblijft op een leuke camping voor kinderen. Gers is een vrij onontdekte regio in Frankrijk, die daardoor nog in haar authenticiteit bewaard is. Samen verken je de prachtige natuur en middeleeuwse steden en ervaar je een complete vakantie. Ben je benieuwd geworden naar de regio Gers? Lees hieronder meer over deze bestemming voor jullie vakantie met de kinderen!

Eropuit in de omgeving met de kids

Le Gers is eigenlijk een vergeten regio in Frankrijk. Waar de meeste toeristen richting de bekende regio’s, zoals de Côte d’Azur trekken, blijft Gers een authentiek en rustig gebied. Ondanks dat er geen mega waterpretparken en andere toeristen trekpleisters in de regio te vinden zijn, kun je genoeg leuke uitjes ondernemen met het gezin! In Gers liggen bijvoorbeeld leuke oude steden in de omgeving. Bij deze middellandse steden liggen ook oude kastelen die je kunt bezoeken om je kinderen een sprookjesachtig gevoel te geven.

Muziekfestivals

De regio Gers staat vooral bekend om de vele muziekfestivals die in het gebied georganiseerd worden. Jazz, country of Afrikaanse muziek, je vindt het er allemaal! Bij veel van de festivals is niet alleen muziek, maar er zijn vaak ook marktjes in thema. Het jazzfestival van Marciac is zelfs zo bekend, dat er jaarlijks vele beroemde jazz artiesten komen spelen! Weet je niet zeker of je dit wel met de kinderen kunt doen? Geen zorgen! De festivals zijn voor iedereen toegankelijk. Sterker nog de Fransen nemen juist hun kinderen mee naar de concerten, het zijn echte familiefeesten! Je moet wel van tevoren even een kaartje kopen, want de feesten zijn vooral onder de inwoners ontzettend populair!

Ben je erg benieuwd geworden naar de regio Gers? Bekijk het aanbod van ons in dit gebied en wie weet gaat jullie volgende reis wel naar het Zuid-Franse Gers!

Populaire bestemming in Gers

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com