Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Parijs en omgeving

Dichtbij een grote stad en toch genieten van een heerlijke kampeervakantie!

Parijs, de stad van de liefde. In Parijs is zoveel te bezichtigen en ideaal te combineren met bezienswaardigheden en pretparken in de omgeving. De stad Parijs leer je pas echt te voet kennen. Zo kun je optimaal genieten van de mooie steegjes en sierlijk bewerkte balkonnetjes. En zijn de kinderen een beetje moe? Dan pak je gewoon lekker de metro.

Paris, je t’aime

Als je in Parijs bent dan ontkom je gewoon niet aan een bezoek aan de Eiffeltoren. Wat is deze ‘Grande Dame’ toch prachtig. Ook de Arc de Triomphe en de Champs Elysées horen bij een bezoek aan de Franse hoofdstad. Een wandeling langs de Seine en een bezoek aan Montmartre, in Parijs is altijd iets te beleven.  

Een grote bezienswaardigheid in de omgeving van Parijs is Chateau de Versailles. Dit indrukwekkende paleis waar ooit de Zonnekoning verbleef, heeft een prachtige tuin met sierlijke fonteinen, bloemperken en vijvers.

Het Louvre Museum, gelegen in het 1e arrondissement, is een van de belangrijkste musea ter wereld. Opvallend is de moderne glazen piramide, die dient als ingang van het museum. Het Louvre bevat een grote collectie aan kunstvoorwerpen van de oudheid tot de negentiende eeuw. De zaal met Egyptische kunst is heel indrukwekkend om te zien en zeker een aanrader voor de kids. Een beroemd schilderij dat je zeker niet moet missen in dit museum is de Mona Lisa van Leonardo Da Vinci.

Een bijzondere ontmoeting met Mickey Mouse

Beleef de magie van Disneyland Parijs en maak een vlucht in ‘Peter Pan’s Flight’. Bezoek het sprookjesachtige Fantasyland of ontmoet Mickey Mouse voor een dikke knuffel. Op zoek naar avontuur? Neem dan een kijkje in Discoveryland. Op Mainstreet vind je talloze winkeltjes om heerlijk rond te snuffelen.

Asterix Park vol avontuur

Ongeveer 30 km van Parijs ligt het Asterix park. Ontdek dit sprankelend Gallisch dorp en stap in de wereld van Asterix, Obelix en al hun vrienden. Stap in de Romeinse achtbaan en geniet van alle attracties en animaties. Een bezoek aan het Asterix Park is een avontuur voor het hele gezin.

In Parijs en omgeving kun je van alles beleven van cultuur tot leuke kinderattracties. Meer informatie? Bekijk dan ons aanbod.

Populaire bestemming vlakbij Parijs

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com