Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Flevoland

Ga op een kindvriendelijke kampeervakantie tussen de wateren van Flevoland!

Watersporters en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Flevoland. Je bent in de provincie omringd door water door de ligging aan het IJsselmeer. Hier kun je een eindeloos aantal watersporten beoefenen. Zeilen, surfen, kitesurfen: kinderen kunnen zeillessen krijgen in een optimistje. Je kunt dagen zoet zijn met het gezin op het water! Leg aan in de buurt van een strandje en ga nog even lekker in het zonnetje op het strand liggen!

Naast het waterrijke landschap vind je in Flevoland ook bossen en vlakke polders. Hier kun je met de kinderen heerlijke boswandelingen maken, het hele jaar door! Maak ontspannende fietstochten door de rustige polder en ontdek de mooie plekjes van de provincie. Kom je toevallig in de buurt van Bataviastad? Maak dan even een tussenstop en ga een middagje nieuwe kleertjes voor de kinderen shoppen in de outletstores!

Flevoland met de kinderen

Deze provincie biedt talloze mogelijkheden voor gezellige gezinsuitjes en activiteiten. In Flevoland kun je namelijk kiezen uit alle soorten activiteiten en parken. Zo kun je bijvoorbeeld survivallen, je kunt trampoline springen in het trampoline park of ga een avondje eropuit naar de bioscoop Utopolis waar je de nieuwste film kunt zien! Er zijn mogelijkheden tot uitjes voor jong tot oud.

Is het mooi weer? Huur dan een zeilbootje, heis de zeilen en vaar over het IJsselmeer. Je dobbert lekker op het water, kunt daarna nog even een duik nemen en samen met het gezin hebben jullie een geslaagde dag!

Daarnaast zijn er ook vele dierenparken in de omgeving van Flevoland. Ga bijvoorbeeld naar de vlindervallei of een van de vele kinderboerderijen! Je hoeft niet bang te zijn bij slecht weer, want ook dan kun je naar een overdekt dierenpark.

De vele mogelijke dagjes weg zorgen voor een onvergetelijke vakantie voor ieder gezinslid! Een vakantie in een van de kids campings in Flevoland met het gezin biedt gezellige dagjes uit en de mogelijkheid tot vele activiteiten! 

Populaire bestemmingen in Flevoland

Zeewolde

Flevoland, Nederland

  • Strand op het park
  • Aan het Veluwemeer
  • Surf- en zeilschool op het park

Aan het Veluwemeer ligt RCN vakantiepark Zeewolde. Deze unieke ligging en vele activiteiten zorgen voor een onbezorgde vakantie!

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com