Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Le Sérignan Plage: voor elk wat wils

Welkom in het dorp les Sérignan Plage!

Het is alweer drie jaar geleden dat ik in de meivakantie, geheel onverwachts, de sportanimatie mocht verzorgen op camping le Sérignan Plage. Een grote camping in het zuiden van Frankrijk, die een enorme indruk op mij heeft achtergelaten.

Met zijn vijftien hectare is le Sérignan Plage groot, heel groot. Het is net een dorpje, mede door de gemoedelijke sfeer. Net zoals een dorp heeft de camping voorzieningen als winkels, sportveldjes, zwembaden en een wellnesscentrum. Gelukkig is alles op loopafstand en binnen handbereik, want op de camping zijn veel autovrije zones.

Accommodaties

Iedere ochtend fietste ik van mijn mobilhome naar de miniclub. Een fietstocht van ongeveer vijf minuten, waarbij ik om de minuut een andere accommodatie tegenkwam.

Dat is dan ook een van de voordelen van Sérignan: de keuze uit accommodaties is reuze. Van een eigen ruime staanplaats tot kant-en-klare bungalowtenten en van mobilhomes aan het strand tot chalets.

Animatie 2.0

Vrijwel elke ochtend, middag en avond organiseert het animatieteam allerlei activiteiten. Extra bijzonder is dat het animatieteam een aantal keer per week grote shows opvoert. Andere bijzondere activiteiten zijn het sterren kijken met een telescoop, pony-rijden bij de manege, zeilen en de jazzconcerten in Balneo.

Zoals blijkt heeft Le Sérignan Plage dus echt voor elk wat wils!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com