Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Review: Le Tropicana

Een van de vakantiegangers heeft een toptijd gehad op le Tropicana, en wilde dat graag met ons delen!

“We hebben een heerlijke vakantie gehad op le Tropicana! Het was fantastisch weer, met vooral in de eerste week hoge temperaturen. We hebben twee kinderen, een zoontje van acht een dochtertje van vier, die we bijna elke ochtend hebben afgezet in de kidsclub.

De Nederlandse animatrice, Sanne, was echt een idool voor de twee. Sanne kwam op onze aankomstdag langs om kennis te maken, en toen heeft ze ons ook enorm geholpen door wat te vertellen over de camping en de omgeving. Naast de kidsclub, deden wij ’s middags en ’s avonds vaak mee met de campingactiviteiten. Elke week was er ook een introductie voor nieuwe gasten.

sanne-van-beek

Le Tropicana is een goed verzorgde camping, waar het eigenlijk alleen aan een campingwinkeltje ontbreekt. Wel ligt op loopafstand een – behoorlijk dure – supermarkt, en ben je binnen vijftien minuten rijden in de Lidl.

Het strand is goed bereikbaar en ziet er verzorgd uit. Op de looproute naar het strand liggen wat eettentjes en een paar kleine winkels. Over het algemeen zijn beide services behoorlijk duur, waarschijnlijk door de toeristische omgeving van de camping.”

Door deze goede ervaring hebben wij besloten om volgend jaar terug te gaan naar le Tropicana. Sanne; heel erg bedankt voor de leuke tijd, ook namens de kinderen!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht
9

Cormorani

Familie Matthijs, 15 mei 2019

Luxe vakantie!

Ervaring

Was gemoedelijk en zeer netjes Ook de autoparking ondergronds was super! Kon zo met lift bagage naar je kamer brengen was luxe!

Tips in de omgeving

Strand en het centrum Loano

Bezocht Cormorani in mei 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Pagina delen

Blogcategorieën

Kids-Campings.com