Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een apart peuterbad

Veilig kennismaken met water

Vrijwel ieder kind is dol op water en dat geld ook voor de allerkleinsten. Natuurlijk laat je deze kinderen nog niet helemaal vrij in een groot, diep zwembad. Hoewel een paar bandjes soms al rustgevend kunnen zijn, geeft het de iedereen vaak een goed gevoel dat ze kunnen staan. Een camping met een apart peuterbad is hiervoor de ideale oplossing.

Geen zorgen

Hoewel de kinderen nog niet zelfstandig naar het zwembad mogen, geeft de aanwezigheid van een apart peuterbad een extra veilig gevoel. Bij een diep zwembad ga je al snel zelf mee het water in. Hierdoor voelen de kinderen zich vaak ook erg afhankelijk van jou. In een pierenbadje kunnen de kids naar hartenlust spelen met vriendjes of vriendinnetjes. Een klein balletje om mee te spelen is vaak al genoeg. En dit terwijl jij rustig toekijkt vanaf de rand van het bad.

Ook voor de kinderen zelf is een peuterbadje een veilige haven in het grote zwembad. Voor beginnende zwemmers geeft het een veilig gevoel wanneer ze in het zwembad kunnen staan. En hun hoofd boven water kunnen houden. Dit werkt bevrijdend: in plaats van te hangen op de schouders van papa of mama, kunnen ze zelf door het water rennen. Daarnaast kunne ze van de kleine glijbaan roetsjen of tikkertje spelen met de vriendjes en vriendinnetjes uit de miniclub.

Waterparadijs voor kinderen

Kids-campings.com heeft een aanbod dat zich specialiseert in gezinnen met kinderen en heeft daarom een groot aanbod aan campings met een apart peuter- of pierenbadje. Sommige campings nemen het plezier van kleine kinderen in het water nog een stapje verder. Zij hebben in plaats van een peuterbad een heuse waterspeeltuin! Met klimtoestellen, glijbanen, watersproeiers en fonteinen die de kids zelf kunnen bedienen. Het water in deze speeltuinen komt vaak niet hoger dan de enkels van de kids, waardoor ze op een veilige manier kennis kunnen maken met het verfrissende effect terwijl ze heerlijk aan het spelen zijn.

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com