Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een kinderboerderij

Een plek voor de allergrootste dierenvrienden

Is je kind gek op dieren en niet weg te krijgen op de kinderboerderij? Dan is een kindvriendelijke camping met een kinderboerderij een ideale vakantiebestemming. Hier kunnen de kinderen dagen lang doorbrengen met de diertjes. Knuffelen met konijntjes op pas geboren lammetjes voeden, voor de kinderen allemaal bijzondere momenten die ze zich nog lang zullen herinneren. Je hoeft de camping niet af, waardoor het voor de kinderen makkelijk is om gewoon even langs de kinderboerderij te lopen als ze daar zin in hebben. Ideaal toch?

Vakantie en (dieren)vrienden maken

Op de campings met een bijbehorende kinderboerderij, maken de kinderen kennis met het boerenland. Het leven op een boerderij, waar je voor allerlei soorten dieren moet zorgen. Hier maken de kinderen tijdens de vakantie even deel vanuit. Daarnaast leren de kids misschien wel dieren kennen die ze eerder nog niet hadden gezien.  Waardoor het voor hun nog specialer is! Spelenderwijs krijgen kinderen steeds meer kennis over de dieren, terwijl ze de dieren kunnen voeden en verzorgen. Ze maken automatisch een dierenvriendje die zij nooit meer vergeten!

Kleinschalig

Vaak zijn de campings met een kinderboerderij kleinschalig opgezet. Dit zorgt voor een boerenkarakter- en sfeer op de camping. Dit is ook handig voor de kinderen zelf. Ze lopen zo heen en weer over de camping. Van de kinderboerderij naar het zwembad en weer terug. Zo hoef jij je geen zorgen te maken, dat je kindje verdwaald! De kids kunnen gewoon zelf naar hun lievelingsdier lopen om deze te verzorgen. En stiekem is een kinderboerderij voor volwassenen ook gewoon nog heel leuk! Dit maakt een camping met een kinderboerderij een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een camping met zo’n leuke kinderboerderij? Neem dan even een kijkje tussen de bestemmingen, en kijk of jouw droombestemming er tussen zit!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com