Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een manege

"Eindeloos plezier met ponyritjes en het verzorgen van de paarden op de manege!"

Een manege is de droom van elk paardenmeisje of een stoere cowboy. Is je kind groot paardenliefhebber, of misschien hebben jullie wel een eigen paardje? Op een kindvriendelijk camping met een manege hoeven zij hun geliefde viervoeter niet te missen. Of in ieder geval iets minder. Aangezien zij op deze campings pony’s verzorgen, borstelen en berijden. En hoe leuk is dat!  Gelukkig zijn er campings door heel Europa die een eigen manege hebben. Zodat dit werkelijkheid kan worden in de vakantie. Ben je benieuwd geworden naar een bestemming met een manege? Lees da

Paardrijlessen

Meestal kan je op deze campings ook paardrijles nemen. Zo kun je de basis leren van het paardrijden. Of je kunt nog even verder oefenen, zodat je thuis iedereen kunt laten zien wat je hebt geleerd. Misschien mag je wel zelf al een stukje door de bossen rijden op een pony! Dat gevoel is onbeschrijflijk en zorgt voor een fantastische vakantieherinnering. En daarnaast is het ook nog een leuk uitje om samen met het hele gezin te ondernemen.

Toertochten

Naast paardrijlessen kan je ook toertochten maken met de pony’s. Hoe gaaf is het natuurlijk om door het bos of door de bergen een tochtje te maken met je paard? Vaak is dat onder begeleiding, zodat je niet kan verdwalen. Zo word je terwijl je op je paard zit meegenomen door het landschap rondom de camping. Ook kun je soms huifkartochten maken. Zelf zit je in een wagen achter de paarden en word je meegenomen de omgeving in. Bossen, stranden of door de polder, dit kan bijna overal! Dit soort tours maken je vakantie onvergetelijk, voor zowel jezelf als voor de kids.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en bestemmingen met een manege? Kijk dan eens naar alle bestemmingen en kies de perfecte voor jou en het gezin uit!

Populaire bestemming

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com