Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een tiener

Met tieners op vakantie

Met tieners op vakantie… Waar moeten we nu heen? Wat vinden zij nou leuk? Wat vind ik leuk? Allemaal vragen die je stelt wanneer je met een tiener op vakantie gaat, want zij beginnen een stuk zelfstandiger te worden. Een vakantie uitzoeken voor tieners is nou eenmaal anders dan voor kleuters. Soms kan het lastiger zijn, omdat je niet weet waar je moet beginnen. Lees hieronder alles over een vakantie op een kindvriendelijke camping met tieners!

Tieners zien graag andere tieners

Één ding wat tieners willen op vakantie, zijn andere tieners. Deze zijn vaak te vinden op campings met bijvoorbeeld uitgaansmogelijkheden. Ook accommodaties met een uitgebreid sportprogramma kan een reden zijn dat er veel tieners zijn. In de omgeving moet ook veel te doen zijn, zodat de tiener zich kan uitleven. Campings in gebieden waar veel buitensporten worden gedaan zijn erg geliefd. Op sommige campings wordt er naast een animatieprogramma voor jonge kinderen ook een animatieprogramma voor jongeren georganiseerd. Het team onderneemt leuke activiteiten, zoals wedstrijdjes met de tieners. Als de tiener graag wil luieren na een actieve dag, kunnen de zich heerlijk terugtrekken bij het zwembad of bij de accommodatie. Hier kunnen ze even appen met hun vrienden in Nederland.

Uitgaansmogelijkheden

Een belangrijk punt wat tieners over het algemeen graag willen is de mogelijkheid om uit te gaan. Je kan zoeken op campings of vakantieparken in stadje waar het nachtleven leuk is. Soms zijn er op de accommodaties zelf ook discotheken of barretjes aanwezig. Hier kan je tiener met een hele vriendengroep naar toe. Ook is er op sommige campings de mogelijkheid om met een speciaal pendelbusje richting het uitgaansleven te gaan. Je kids worden netjes vervoerd naar de discotheek en vervolgens ook weer veilig thuisgebracht op de camping. Zo heb je geen slapeloze nachten waarin je je zorgen maakt over het thuiskomen. Ideaal toch?

Een verblijf op een camping voor tieners is de perfecte vakantiebesteding. Nieuwe vrienden leren kennen en vooral ‘chillen’ welke tiener wil dat nu niet?

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com