Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met overdekt zwembad

"Altijd kunnen zwemmen, wanneer je ook maar wilt!"

Harde windvlagen, regen of vind je het gewoon te koud? Maar je wilt wel nog steeds kunnen zwemmen gedurende het programma. Het overdekte zwembad biedt dan ideale uitkomst. In een overdekt zwembad kan je lekker ontspannen en de hele vakantie door zwemmen zonder dat het weer een spelbreker is. Dit een van de belangrijkste voordelen van een overdekt zwembad op de camping. Wil je nog meer weten over deze voordelen? Lees hieronder dan verder en kom alles te weten over campings met overdekt zwembad.

Nog meer voordelen

De aanwezigheid van een overdekt zwembad op de kindvriendelijke camping heeft nog meer voordelen. Naast dat je bij elk weertype gewoon kan blijven zwemmen, zijn er ook hygiënische redenen verbonden aan een overdekt zwembad. Een binnenzwembad is vaak namelijk veel schoner dan een buitenbad. De reden hiervoor is dat het binnenbad niet bloot staat aan de buitenlucht. Is er een storm dan vliegen de bladeren, beetjes en andere viezigheid zo het buitenbad in. Dit heeft gevolgen voor de bacterie-ontwikkeling. Een overdekt zwembad is veel beter schoon te houden. Een binnenbad is daarom over het algemeen een stuk schoner dan het buitenbad.

Ook de temperatuur blijft lekker constant en dat is zeer aangenaam voor kleine kinderen. Na een dag regen of een lagere temperatuur is niet gelijk het bad ijskoud. Maar kun je nog steeds genieten van een warme temperatuur. Dit is zeker een voordeel bij zwembaden die niet verwarmd worden.

Het is daarnaast vooral buiten het zomerseizoen om is het handig om op te letten of je bestemming een overdekt zwembad heeft. Het kan het namelijk een groot verschil maken in je vakantie, vooral bij bestemmingen in gebieden met onzeker weer. Check dan goed op de site of de camping over een binnenzwembad beschikt. Zodat je overal volledig kunt genieten van je vakantie, weer of geen weer!

Populaire bestemmingen

Verte Vallée

Vogezen, Noord-Frankrijk, Lorraine, Elzas-Lotharingen, Frankrijk

  • Bij grote meren
  • Rivier over de camping
  • Tennisbaan

De sleutel tot een succesvolle kidscamping? Een tof en enthousiast animatieteam! En dat is er op camping La Verte Vallée zeker weten!

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com