Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met springkussens

"Om al je energie eruit te springen!"

Op zoek naar de geschikte camping, met vele faciliteiten voor de kinderen? Kijk dan ook eens naar kindvriendelijke campings met springkussens. Wanneer er even niets op het programma staat en het zwembad ook niet meer spannend genoeg is, zijn er altijd nog de springkussens waar je plezier kunt maken. Een luchtkussen zorgt voor het nodige vermaak wanneer je kind het zat is om van de waterglijbaan af te gaan. Met een springkussen hoef je je nooit meer te vervelen!

Springkussens in alle soorten en maten

Een springkussen heb je in allerlei soorten. Tegenwoordig heb je enorme verschillen tussen de luchtkussens. Zo heb je diverse luchtkastelen, opblaaspaddestoelen of zelfs een huisje. Op de campings waar meerdere springkussens staat wordt dit soms een hele attractie op zich. Waar je de kinderen bijna niet meer vandaan krijgt! Ze vinden het heerlijk om met leeftijdsgenootjes of met jou spelletjes te spelen op de luchtkussens. En ze zullen hier dan ook niet snel uitgespeeld zijn.

Maar een springkussen is natuurlijk niet geheel zonder gevaren. Net als bij elke andere activiteit is oplettendheid bij het springkussen van belang. Kindjes blijven kwetsbaar en zeker in de warmte kunnen ze misschien te lang doorgaan met springen. Het is daarom verstandig om altijd te zorgen dat er een volwassene is die een oogje in het zeil kan houden. Wil je zelf liever ontspannen? Er is vaak ook een animatieteam aanwezig waarmee de kinderen kunnen springen. Zodat je zelf even niet hoeft op te letten, maar de kids wel vertrouwelijk achter kunt laten bij de animateurs!

Enthousiasme

Kinderen zijn bronnen van energie. Het liefst stuiteren ze de hele dag in het rond en ze lijken niet moet te worden. Het is daarom voor de kinderen ook heerlijk als ze hun heerlijke enthousiaste kwijt kunnen op de springkussens. Verblijf op een kindvriendelijke camping waar de kinderen, en misschien jullie zelf ook wel, uren door kunnen brengen op de springkussens. ’s Avonds kunnen jullie rustig bijkomen bij de accommodatie. Om vervolgens de volgende dag je nieuwe moves te laten zien aan de rest van de camping!

Populaire bestemmingen

Landgoed Het Grote Zand

Drenthe, Nederland

  • Animatieprogramma
  • Binnenzwembad
  • Springkussen

Voor een leuke vakantie met kinderen in Drenthe ga je naar Landgoed Het Grote Zand: lekker springen op het springkussen!

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com