Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een multisportveld

"Welke sport is jouw favoriet?"

Sporten op vakantie, het moet niet maar het mag wel, dat is het allerlekkerste! Sommige vakantiegasten, waaronder vooral de kinderen, zweren erbij. Daar is dan ook aan gedacht op je vakantieadres met een multisportterrein. Zo kan je elke sport doen op je vakantie. Van tennissen tot basketbal en van voetbaltournooitjes tot jeux de boules wedstrijden! En is het niet fijn dat al deze sporten gecombineerd kunnen worden op één veld? Zo heb je het overzicht over het veld als de kinderen met drie verschillende sporten ter gelijk bezig zijn!

Welke sport is jouw favoriet?

Veel campings kiezen voor een multisportterrein. Dat heeft zo zijn voordelen. Vooral de diversiteit in sporten is door een combinatie sportveld heel groot. Je kan bijvoorbeeld gaan basketballen en daarna gelijk voetballen. Zonder dat je de hele camping over hoeft te lopen naar het voetbalveld. Daarnaast is het fijn dat je precies weet waar je kind zich bevindt. Want het hele speelterrein is gecentreerd en hoef je niet meer te zoeken. Als ze gaan sporten, dan weet je dat ze maar op een plek kunnen zijn! Bovendien is een multisportterrein ook nog veilig en omheind. Dan kun je al helemaal onbezorgd blijven genieten!

Ook hoef je niet meer te kiezen wat je gaat doen. De eeuwige discussie dat de een wil volleyballen en de ander wil badmintonnen, is beëindigd. Nu kan iedereen gewoon zelf bepalen wat voor welke sport je gaat! En papa en mama? Die houden gemakkelijk het overzicht over het hele veld.

Het animatieteam op de campings maakt ook uitgebreid gebruik van het multisportterrein. Het is namelijk ook voor hun een makkelijke manier van activiteiten ondernemen. Je kan rouleren tijdens de wedstrijdjes, van sport naar sport en je hebt alle kinderen samen op één plek! Ideaal voor iedereen.

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com